Wisata Wisata Ukrania Kayseri

turis ukarja muji kayseriye
turis ukarja muji kayseriye

Kayseri Munisipalitas Metropolitan terus ngenalkeun nilai sejarah sareng alam Kayseri, khususna Erciyes Musim Pariwisata Pusat. Walikota Munisipalitas Metropolitan Memduh Büyükkılıç, turis Ukrania ngahiji dina Erciyes.

Kalayan karya Kotamadya Metropolitan, kapentingan wisatawan Ukraina ka Kayseri nambah. Walikota Munisipalitas Metropolitan Memduh Büyükkılıç, sumping sareng ngobrol sareng badan pariwisata ti Erciyes ti Wikivoyage. Pasamoan diayakeun sareng wisata Ukraina di Erciyes sareng Erciyes A.Ş. Pupuhu Déwan Murat Cahid Cıngı nyieun presentasi lengkep ngeunaan nilai pariwisata Kayseri.

Salila periode usum tiris anu terakhir, 4, ibukota bulanan Ukraina sareng Kiev via penerbangan piagam antara Kayseri sareng Istanbul ngalangkungan transfer kira-kira 6 sarébu sémah Ukraina ngingetkeun yén aranjeunna nyambut presiden Walikota Büyükdılıç, 100 persen sadaya pengunjung ucapkeun kalayan senang ninggalkeun kota urang. Wisata Ukrania ogé nyatakeun yén aranjeunna resep Kayseri Büyükkılıç Présidén, taun ieu bakal ningkatkeun jumlah penerbangan piagam naék salajengna.

Ngeunaan Levent Elmastaş
Redaksi RayHaber

Janten kahiji komen

koméntar

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.