Turki urang Kadatangan Kalolobaan Fun Élmu Festival 150 Kepulauan

paling festival elmu entertaining ieu dilongok ku rébuan turkiyenin
paling festival elmu entertaining ieu dilongok ku rébuan turkiyenin

7 dikelompokeun di Konya Science Center sareng téma "How To, How Work Works yıl. Konya Élmu Pangéran didatangan ku saratus lima puluh rébu urang.

Konya Metropolitan Municipality commissioned ku TUBITAK dirojong puseur Turki urang mimiti elmu, diayakeun di Konya, paling entertaining, pangbadagna festival elmu Anatolia urang Turki Élmu Center urang 7. Konya Élmu Pangéran ngajabat peminat sains tina sagala umur ti Konya sareng kota-kota anu béda.

3 festival anu sadinten, dinten terakhir Walikota Konya Metropolitan Konya Ugur Ibrahim Altay, barudak sareng barudak ngora ngahiji.

Wangunan masa depan Turki NOT jalan ka barudak Us URANG wani NOT kahayang

Présidén Altay nyarios yén aranjeunna sumping ka Festival Élmu sareng ngiringan pasar anu bahagia sareng barudakna dina lingkungan anu lincah sareng nambihan seueur inovasi dina acara taun ieu. helikopter locals 'serangan' tina lulugu Angkatan Unmanned hawa Vehicle (SIH) ngomong yén festival exhibited Altai, "Kanyataanna, kabeh kahareup barudak urang urang, urang miharep méré kawani pikeun ngawangun jalan mun Turki. Di stan 100 kami, patugas 500 kami ngalakukeun kagiatan pikeun murangkalih. Festival Science nyaéta kasempetan anu saé henteu ngan ukur pikeun Konya, tapi ogé pikeun Aksaray, Karaman, Nigde, Ankara sareng Eskisehir. Mugia taun hareup urang bakal langkung ngamekarkeun sareng ngatur. Fitur anu paling penting dina Festival Ilmu Élmu nyaéta nyusun kagiatan dimana barudak ayeuna nangtung pisan. Kuring ngaharepkeun yén jalma urang tina sagala golongan umur bakal bagja ningali anjeun jauh ti dieu ”.

PISIDIKASI RATE NANGGALKEUN EVERY TAUN

Présidén Altay nunjuk yén laju partisipasi kana Konya Élmu Konya ningkat unggal taun sareng nyarios, "Taun ka tukang, 100 parantos ngaleuwihan sarébu. Taun ieu urang parantos ngahontal rébuan angka 150. TEKNOFEST, anu diayakeun di Istanbul, ogé nyumbang pisan. Éta nyiptakeun minat anu hébat dina festival sapertos nagara urang. Kuring ngarepkeun éta bakal direalisasikeun kalayan partisipasi anu langkung luhur ti taun payun. Abdi hoyong hatur nuhun ka sadaya warga Konyan sareng pamilon. "

'ATAK' AND 'SİHA' EXHIBITED ATAWA INSÉTRA PUTRA SAINS UNTUK PANJANGNA

7. Konya Élmu Festival minangka panggung anu munggaran dina taun ieu. Helikopter produksi lokal urang 'Atak' sareng Angkatan Udara Unmanned Angkatan Udara (SİHA) ogé dipiharep pikeun mimiti taun ayeuna di Festival Élmu. Serangan helikopter sareng SİHA mangrupikeun daérah anu paling dilongok ku peminat élmuwan ngadatangan Festival Élmu.

AKTIVITI PELANGSAAN BANTUAN DI 100

Dina Konya Élmu Konya, anu lumangsung di wewengkon kabuka kirang langkung 1000 méter pasagi; Langkung 6, seueur kagiatan sapertos acara ilmiah, acara ilmiah, lomba, simulator, pesawat, UAV sareng 100B papan kagiatan printer, bengkel produksi angkatan angkasa, pangamatan astronomi, bengkel coding, bengkel desain éléktronik disusun. Peserta ngagaduhan pangalaman aktip milu dina prosés pamanggihan ilmiah.

Ngeunaan Levent Elmastaş
Redaksi RayHaber

Janten kahiji komen

koméntar

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.