Gajah Ngadu kana Karéta di India

india karéta nyetél fishnet carpti
india karéta nyetél fishnet carpti

Gajah Nganiaya Karéta Di India. Di India, karéta gancang anu nyababkeun fishnet anu leumpang dina rel. Gajah, parah kacilakaan ku dampakna, angkat ka leuweung ku hartosna. Kacilakaan kajantenan di Jalpaiguri, Bengal Kalér.

Karéta panumpang dina ekspedisi Banarhat-Nagrakata di Nagara Kulon Benggala, India, ditabrak ku jaringing jalur anu ngalacak. Kza 27 Kacilakaan September kajantenan di 8.30. Video tina gajah anu dipiceun karéta ngabalukarkeun duka anu gedé dina média sosial. Dina pidéo 45-detik, éta katingali yén gajah, anu ningali jalma-jalma dina putus asa, parantos susah bangun tina taneuh sareng lalaunan leumpang ka leuweung. Mesin bagian tina karéta panumpang ogé ngiles sareng driver éta dilaporkeun tatu dina ahir tabrakan na.

Jadwal Tender Railway Ayeuna

ka 10

Ngayakeun bewara: Suluh bakal dibeuli

10 Oktober @ 10: 00 - 11: 00
ka 10

Béja Tender: Lampu Dibeuli Lampu TCDD Led

10 Oktober @ 14: 00 - 15: 00
Ngeunaan Levent Elmastaş
Redaksi RayHaber

Janten kahiji komen

koméntar

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.