Pangwangunan Bridge Railway underpass dina Irmak Zonguldak Line

walungan zonguldak garis karéta api jalanan jalan sasak lemes hasilna
walungan zonguldak garis karéta api jalanan jalan sasak lemes hasilna

Garis Irmak Zonguldak Km: 166 + 900 'Railway underpass Bridge Construction Tender Result

Railway State Turki. Direktorat Jasa Perolehan Daerah (TCDD) 2 / 2019 GCC nilai wates 455487 TL sareng perkiraan biaya 1.770.943,18 TL Irmak Zonguldak Line Km: 2.552.550,65 + 166 'dina Railway Underpass Bridge Construction tender tender 900 perusahaan Panawaran TL parantos dimeunang ku KALA KONSEPEK KEMBANGAN - MEHMET ŞERİF ALBAYRAK. Perusahaan 23, anu milu dina tender, ngalebetkeun tawaran di handap éta nilai wates.

Tékar lembut nyertakeun sareng ngayakeun tanaga kerja sareng 55,14 - Ø 8 mm baja ribbed ipis pikeun beton bertulang 12 TON (kalebet transportasi) sareng karya sanés. Durasi pagawéan nyaéta 300 (tilu ratus) dinten kalénder tina tempat pangiriman.

Kalénder Tender Railway Ayeuna

ka 14

Ngayakeun bewara: Service Kepegawaian bakal narima

Nopémber 14 @ 10: 00 - 11: 00
panitia: TCDD
444 8 233
ka 14

Ngayakeun bewara: wasta Service Kaamanan bakal dibawa (TÜDEMSAŞ)

Nopémber 14 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TÜDEMSAŞ
+ 90 346 2251818
ka 14

Perolehan Perolehan: Perolehan Penjaga Gate Guard

Nopémber 14 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

Janten kahiji komen

koméntar