Warga di Kocaeli Senang sareng Seles Mobile

warga kocaelide wareg dina halangan mobile
warga kocaelide wareg dina halangan mobile

Henteu lirénna didamel di Jalan Salim Dervişoğlu, anu mangrupikeun alternatif pikeun jalan tol D-100, dimana angkutan umum ka Karamürsel Kocaeli, Gölcük sareng Başiskele dianggo. Warga ngungkabkeun kapuasan ti stasion mobile énggal anu dibina sabeulah Adnan Menderes Overpass di Izmit, anu matak ngagampangkeun para panumpang pikeun nyandak sareng ngunduh angkutan umum. Mimiti heula nyetél perumahan diwangun ku Kocaeli Munisipal Metropolitan di tilu daérah parantos réngsé, nalika pangwangunan Mimar Sinan sareng Turgut Özal Overpass kantong diteruskeun.

APLIKASI PUBLIK DI PERKHIDMATAN CITIZENS

Ngalengkepan Street Salim Dervişoğlu sacara hambalan, Kocaeli Munisipal Metropolitan ngawangun gedong mobile anyar di jalan. Overnan Adnan Menderes réngsé sareng ditawarkeun ka warga. Hatur nuhun kana perhentén sélulér anu nembé diwangun, Başiskele, Gölcük sareng Karamürsel angkot umum tiasa ngaunduh sareng nampi panumpang. Warga tiasa kalayan gampang ngangkut angkutan umum hartosna aranjeunna wareg dina lirén mobile énggal. Dina lingkup karya anu dilaksanakeun ku tim Departemen Élmu Pengetahuan, konstruksi sélulér lirénna diwangun gigireun Mimar Sinan sareng Turgut Özal Overpass Bridges diteruskeun.

DA Urang MANGSA KOMPUTER KABEH DENGAN PERHATOSAN ”

Levent Karagöz (40) nyatakeun yén anjeunna damel di Başiskele sareng anjeunna ngeureunkeun Halkevi nalika ngaliwat İzmit sareng Başiskele. Ieu nyababkeun macét. Éta saé kanggo ngadamel kantongna. Kami ngucapkeun salamet munisipalitas urang dina masalah ieu. Kalayan pangajian ieu, daérah ieu janten langkung teratur sareng langkung béntés. Lalu lintas utama di dieu henteu gagal. Kalayan karya ieu, kami nyayogikeun layanan anu langkung teratur dina angkot. ”

"TEU GAMPANG NU KUMENTO NU DITANJANG"

Pangsiun Cevdet Göçlü (74) nyatakeun yén anjeunna ngagunakeun stasiun sélulér kanggo anu munggaran sareng anu resep. "Stasiun séléran anyar saé pisan. Kacilakaan patalimarga anu meureun di dieu dicegah. Kalayan penelitian ieu, duanana panumpang tiasa ngaliwat kendaraan langkung gampang sareng kendaraan tiasa naék sareng ngeureunkeun langkung gampil. Éta biasa aya di handapeun sasak na kendaraan na ngadeg di tengah jalan. Ayeuna duanana panumpang sareng beus parantos lega. Abdi badé hatur nuhun kana Munisipalitas Metropolitan ”.

Ngeunaan Levent Elmastaş
Redaksi RayHaber

Janten kahiji komen

koméntar

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.