Wartawan Mustafa Hoş Nalungtik Bencana Train Çorlu

wartawan mustafa hosa nalungtik tragedi koridor
wartawan mustafa hosa nalungtik tragedi koridor

Penuntut Galip Yılmaz Özkurşun, anu milarian kasus bencana karéta di Çorlu, dimana 25 leungit nyawana, ngajukeun tuntutan hukum rugi ku rébuan 110 rébu paun pikeun wartawan Mustafa Hoş anu parantos ngiringan rapet ti mimiti.

Wartawan Mustafa Hoş, anu ngaréspon kana kaputusan kasus santunan numutkeun warta dina 16 Punto, nyarios: "Penuntut bencana karéta Çorlu masihan kuring ka pengadilan. Sacara sadar udagan otoritas kriminal. Jaksa 25 anu henteu tiasa ngagugat administrasi TCDD pikeun ngalalirkeun biaya hirup manusa hoyong 110 sarébu pon ”.

Program TV Babıali ngavaluasi kasus santunan dibuka ngalawan Pikaresep, Pendakwa Galip Yilmaz nyarios yén teu aya akun pribadi ngalawan Özkurşun'a.

Pikaresepeun, nyatakeun yén éta henteu hadé pikeun jaksa umum ngiringan cocog sareng parasaan pribadi sareng parasaan karir, Hoş A wartawan henteu / henteu kudu sadar udagan pengadilan ".

Kuring bakal ngiringan "

Ngawariskeun yén kasus pikeun anjeunna mangrupikeun ancaman etme nuturkeun kasus ieu Hoş, Hoş nyarios yén kasus éta henteu bakal menak anjeunna sareng anjeunna bakal ngiringan kasus ieu.

Ngeunaan masalahna

12 Dina bulan Séptémber, pamariksaan ahir kasus bencana karéta Çorlu diputuskeun pikeun milih ahli anyar sareng pamariksaan salajengna ditunda dugi ka Désémber.

110 rébu pon ngeunaan jaksa dibuka gugatan pikeun pampasan Mustafa Hoş, panitia ahli Prof. Jiga ahli Mustafa Karaşahin anu sanés, Sıddık Binboğa Yarman aya dina rombongan anu ngaberesihan pamukova karéta musibah dimana 41 leungiteun kahirupan sareng Yarman kagungan hubungan komersial sareng TCDD sapertos Karaşahin. (T24)

Ngeunaan Levent Elmastaş
Redaksi RayHaber

Janten kahiji komen

koméntar

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.