Yedikuyu ski Usum prepares

yedikuyu ieu Nyiapkeun pikeun usum ski
yedikuyu ieu Nyiapkeun pikeun usum ski

Walikota Güngör nyatakeun yén persiapan pikeun usum diteruskeun di Pusat Ski Yedikuyular sareng nambihan: yerine Kami ngawangun gedong penjualan énggal anu bakal nyayogikeun tamu-séwangan anu langkung saé tibatan tuangeun anu henteu teratur sareng struktur nginum anu henteu teratur. Fasilitas anyar ogé bakal ngamajukeun sareng ngical produk lokal kota urang. Bagus. ”

Walikota Metropolitan Kahramanmaraş Hayrettin Güngör, TRT Çukurova Radio ski Yedikuyular nyarioskeun ngeunaan siaran langsung. Nyarios yén fasilitas éta penting pisan pikeun daérah, Güngör nyarios, "fasilitas kami lokasina kirang langkung 15 kilométer jauh ti pusat kota. Babaturan urang sareng tamu tamu anu sumping ti luar kota ngahontal Resort ski kami di jarak 10 ti pusat. Taun ka tukang, urang nampi rébuan tamu 800 di fasilitas kami. Kami ngiringan ningkatkeun angka ieu langkung jauh. "

Minat Inténsif

Walikota Güngör nyarios, "Pusat ski Yedikuyular parantos dirarancang dina daérah 1,5 juta méter pasagi. Jalur tambahan sareng fasilitas tambahan ogé kaasup proyek. Kami nuju ngusahakeun ieu. Tamu urang ti kota tatangga sapertos Gaziantep, Adiyaman, Sanliurfa, Hatay, Adana, Osmaniye sareng Mersin nunjukkeun minat anu dipikaresep pikeun pusat ski kami. Kami parantos ngamimitian persiapan penting pikeun usum anyar pikeun minuhan dipikaresep ieu. "

Undangan ka Resort Ski

Mayr Hayrettin Güngör, Walikota Munisipalitas Metropolitan, nyatakeun yén daérah tempat dahar sareng inuman anu nyababkeun polusi gambar langkung saé, saurna: Kami ngawangun struktur anyar dimana tamu di daérah nyumponan kabutuhan di lingkungan anu santun sareng produk lokal kota urang bakal dijual. Tim kami damel gancang. Abdi ngarepkeun usaha urang bakal dilayanan na dina usum anyar. Abdi hoyong ngajak warga nagara sareng kota tatangga anu ka Pusat ski Yedikuyular di usum anyar ”.

Ngeunaan Levent Elmastaş
Redaksi RayHaber

Janten kahiji komen

koméntar

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.