Yenişehir Osmaneli Térgél Karéta Api Kacepetan High Batal Kumaha lami tunda heula proyék éta? ..

Yenişehir Osmaneli Térgél Karéta Api Kacepetan High Batal Kumaha lami tunda heula proyék éta? ..
Yenişehir Osmaneli Térgél Karéta Api Kacepetan High Batal Kumaha lami tunda heula proyék éta? ..

Nyatana, sürpriz Teu heran pikeun anu nuturkeun rapet. Sacara hormat ieu, pembatalan tender anu urang lewat kamari dianggap hasil anu ditunjang.
Judulna nyaéta:
TCDD 3 Tender kanggo Proyék Train Sepur Bursa-Osmaneli dina April 2018. Prasarana karya antara Bursa-Yenişehir sareng superstruktur sareng karya éléktromekanik antara Yenişehir-Osmaneli sareng prasarana, superstruktur sareng karya éléktromekanik ditampi ku tender éta.
Tawaran pangsaéna 2 milyar 520 juta pon masihan Aga Energy. Tapi, dina bulan Juni, Bayburt Construction Group meunang harga anu sami.
Bayburt sanes perusahaan asing. Torowongan 6 di daérah Mezitler Ankara diwangun ku Bayburt taun ka tukang. Dina situs konstruksi, manajer perusahaan nyarios yén kami parantos ngalaksanakeun bagian tina jalur karéta Kars-Baku-Tbilisi.
Kituna ...
Urang mendakan éta positip yén perusahaan karéta ngalaman anu ngalaman cét karéta gancang.
Sanajan kitu ...
Langsung saatos pengumuman lembut éta, kasusah ékonomi timbul. Nalika mata uang turun sareng Dollar naik, biaya 2.5 milyar pon lélang ngaleupaskeun 4 milyar.
Sapertos kitu ...
Kalayan kecap sanésna, nalika biaya ningkat dina laju anu teu kaduga, kontraktor henteu badé ngamimitian damel. Alami, panemén henteu masihan tempatna.
Dina jaman nu ...
Pamaca anu terus-terusan dina kolom ieu maca yén "karéta gancang urang macét dina tabungan" sareng yén proyékna ditunda. Di sisi anu sanés, jalma anu henteu nyangka ekspedisi percobaan deneme dimimitian di 2019 üler tuang pikirna kana garis.
Dina tahap ieu ...
14 Séptémber Salaku 2019, kami ngumumkeun pembatalan tender 3 April dina kolom ieu kamari. Jalma anu kabetot dina masalah ieu, khususna bakal politik, bakal nampi éta heran sareng henteu nyumput héranna.
Sanajan kitu ...
Ieu atra yén ieu bakal ngahasilkeun. Ku sabab éta, teu aya anu reuwas badag.
Nasıl Kumaha pembatalan lembut éta mangaruhan proyék karéta laju anu gancang di Bursa? ”
Luyu sareng inpormasi anu kami candak, kami parantos nyarios:
T TCDD ogé terang yén lembut henteu tiasa disimpulkeun. Ku alatan éta, persiapan kanggo tender anyar kalayan kaayaan énggal ngamimitian sakaligus. ”
Kami ogé nambihan:
"Dina karéta laju anu gancang kami kersa taun 2023-2025, ayeuna 1 atanapi 2 bakal ditunda ku sataun sanés."

Upami sangu lengkep, bakal direngsekeun masalah?

Kami henteu teknisi ... Kami ngan wartawan narékahan nuturkeun pangembangan sareng ngabagiana dina kolom ieu. Di sisi anu sanés, aya réréncangan anu ucapkeun sareng pandangan optimis yén "Allowance disayogikeunkeun teuing, ditungtungan sateuacanna".
Aranjeunna leres sanaos, tapi aya torowongan dina garis karéta gancang Bursa-Osmaneli. 16 kilométer tina total torowongan 9 kilométer antara Bursa sareng Yenişehir diwangun. Aya jumlah torowongan 8 kilométer antara Yenişehir sareng Osmaneli.
Leuwih ti éta ...
Upami sadayana asup ka jero torowongan, maksadna 4 méter tiasa digali per dinten. Malah upami sadayana tunjangan datang, éta henteu cekap ngabéréskeun padamelan ti awal. (Ahmet Emin Yilmaz - kajadian)

Ngeunaan Levent Elmastaş
Redaksi RayHaber

Janten kahiji komen

koméntar

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.