Harepan Karéta Luhur Kénging tina Cabang IMO Bursa

your bursa subenin karéta gancang ekspektasi
your bursa subenin karéta gancang ekspektasi

Rindu Bursa pikeun karéta sigana henteu parantos dina jangka pondok.

Pernyataan Menteri transportasi sareng prasarana Cahit Turan kamari ngumumkeun yén tahun ieu di Bursa ngan ukur tungtungna dina 2023, tapi masih aya tanggal anu jelas pikeun infrastruktur sareng superstruktur Bursa-Osmaneli, signalling, electrification, sareng tender telekomunikasi.

Dina istilah anu samar-samar, 'lembut éta bakal diayakeun dina ahir taun saluyu sareng fasilitas anggaran' saurna.

Nalika maca pernyataan ieu, Mehmet Albayrak, kapala Bursa Kamar Sipil Insinyur Sipil.

Cenah ka e-mail ka Komisi Angkutan Pertambangan IMO dikirim laporan nasib proyek Bursa High Speed ​​Train.

Padahal ngaran proyék éta sanés janten karéta laju.

Kamajuan ieu Ahmet Emin Yılmaz di juru nembe nembé ngumumkeun.

Ngaran sareng status proyék Bursa parantos janten karéta api anu baku.

Laporan IMO narik perhatian ieu sareng garis ieu;

“Kami parantos nyarios sababaraha kali pentingna karéta laju pikeun kota. Nanging, éta kuciwa yén Bursa-Bilecik (Osmaneli) Proyék Railway High Speed, anu rencanana nembus kota urang nembé, dirobih janten High Standard Railway kusabab alesan hargana. Stadion Bursa, subway di unggal daérah 'motong inti sorangan'. Sanaos nilai tambahna, éta mangrupikeun kota anu henteu tiasa ngadukung dukungan Ankara. "

Galur ieu Komisi Komisi Angkutan IMO saleresna pesen ka ibukota.

Jelas, aranjeunna nyangking putusan-kaputusan di ibukota kanggo nyarios, teu jelas Anjeun henteu masihan hak ka kota ieu. "

Aya hiji tekenan kana jenis karéta, laporan Drew perhatian ka jaringan karéta-speed tinggi Turki sarta Investasi na.

Ngingetkeun yén pondasi proyék Bursa ditata di tungtung 2012.

Hiji kasempetan anu sono, penting pikeun angkat ka Istanbul tinimbang Osmaneli Osmangazi Bridge ngagambarkeun hal-hal ieu;

Maksud kuring hoyong kecap "rékayasa mez moal disukai, tapi sakumaha IMO Bursa Branch parantos bantah ti baheula, 'mugia kuring parantos dugi ka Istanbul ku sambungan karéta gancang ku jalan Osmangazi Bridge'.

Nalika teu mungkin pikeun ngahontal ieu, urang diajar yén sistem, anu dianggap karéta laju anu gancang, dirévisi salaku karéta standar anu baku. Alesan pikeun ieu nyaéta kasusah topografi sareng biaya. Éta leres kami pikeun nyambungkeun sambungan karéta nu ditunda di Bursa kana standar karéta laju anu gancang sareng Bandırma, anu mangrupikeun awal proyek, ka Gemlik Port (sambungan laut), anu mangrupikeun garis anu langkung pondok. Ku cara kieu, Eskisehir bakal ngahontal laut ti jarak paling pondok ku jalur rel di propinsi urang di luar Bursa. Kuring ngaharepkeun yén TCDD mertimbangkeun usul ieu sareng méréskeun garis Bursa salaku karéta laju anu gancang dina waktu anu singget sareng kasempetan mayar sorangan ogé kargo atanapi panumpang. "

IMO hoyong LSM sareng politikus di Bursa nyandak tindakan kalayan garis ieu:

"Salaku Cabang IMO Bursa, urang yakin yén Présidén urang Recep Tayyip Erdogan bakal ngalengkepan proyék sapertos anu dijanjikeun di Bursa, dimimitian tina janji 'Teu aya jasa anu bakal tinggaleun, henteu aya investasi, teu aya proyék, teu bakal aya karya bakal ditinggalkeun'. Kami miharep para politikus urang sareng organisasi non-pamaréntah nyandak tindakan pikeun nyegah kaleungitan tikét tukang kota. "

Anjeun kedah diserahkeun.

Cabang IMO Bursa parantos nunjukkeun sensitipitas dina masalah ieu kanggo lami. (kajadian- Ihsan Aydin)

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar