TCDD 2. Palapis Karét Rupa-rupa Tingkat Laluan Di daérah Daérah

Wewengkon TCDD mintikalarının rupa-rupa tingkat pameuntasan dina palapis karét tina hasil lembut
Wewengkon TCDD mintikalarının rupa-rupa tingkat pameuntasan dina palapis karét tina hasil lembut

TCDD 2. Palapis Karét Rupa-rupa Tingkat Laluan Di daérah Daérah

2019 / 372131 tina Diréktur Railway State Turki (TCDD) kalayan nilai wates 4.488.226,33 TL sareng TCDD 7.075.205,07 kalayan perkiraan biaya 2 TL. Perusahaan 9 ngalebetkeun tender kanggo Pelapisan Karét dina Rupa-rupa Tingkat Lintas di daérah Daérah Daérah sareng MEHMET ŞERAFETT PN PEHLİVAN + ABBAS ÖZKAN menangkeun tender sareng tawaran 4.502.447,49 TL anu dipasihkeun dumasar kana hasil anu henteu pasti. Perusahaan 2, anu milu dina tender, ngalebetkeun tawaran di handap éta nilai wates.

Lelang, 2,3,4,5 sareng 7. Diréktur Daérah diwangun ku Pelapisan Karét Metretule 5119,96 dina sagala rupa Level Crossings di Districts. Durasi padamelan nyaéta 450 (opat ratus lima puluh) dinten kalénder tina tempat pangiriman.

Mégér Railway Ayeuna

Sal 10

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00
Sal 10

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar