Stasion Kereta Speed ​​High Turki urang

Stasion YHT Ankara
Stasion YHT Ankara

Stasion Turki urang High Speed ​​Train; Saatos pelaksanaan Proyék Railway High di Ankara-Istanbul, Ankara-Konya, Ankara-Sivas, Ankara-Bursa sareng Ankara-Izmir, pangwangunan YHT Station Complexes, anu penting salaku konstruksi karéta api, parantos prioritized sareng konstruksi YHT Station Complex parantos prioritized. nalungtik parantos dimimitian.

Stasion YHT Ankara

Stasiun YHT Ankara parantos dirarancang ku mertimbangkeun standar internasional sareng nguji struktur, perenah, panggunaan sareng jinis operasi stasiun karéta laju di nagara-nagara sanés.

Proyék, anu tujuanana kanggo ngahurungkeun stasiun Ankara sareng lingkunganana janten pusat atraksi modal, dirancang pikeun ngagambarkeun visi anyar séktor ieu sareng ngalambangkeun kacepetan sareng dinamisme ogé téknologi ayeuna sareng pamahaman arsitéktur.

Wewangunan 194 sarébu m2 sareng 33,5 rébu m² tempat tinggal tempat YHT stasiun hotél, pusat balanja, réstoran, tempat parkir ruangan sareng luar, sambungan subway sareng pinggiran bumi.

Stasion anyar ieu dilengkepan platform 12 meter-panjang 400 sareng garis 3, anu tiasa nampung 6 YHT diatur dina waktos anu sami. Stasion Karéta Api Tingkat Tinggi 29, anu diwangun dina model Gedong-Transfer-Transfer, dilebetkeun kana jasa dina Oktober 2016.

Stasion YHT Ankara
Stasion YHT Ankara

Stasion Train Konya YHT

Stasion karéta Konya anu parantos aya parantos dibereskeun sareng diperyogikeun supados tiasa nyiapkeun penerbangan YHT. Nanging, aksés ka stasion anu aya dugi ka integrasi stasiun sareng pusat kota goréng. Kalayan pembukaan jalur Konya-Istanbul, khususna Ankara-Konya Line, éta teu cekap pikeun nyayogikeun kapasitas panumpang anu parantos aya. Kusabab ieu, stasion anyar ayeuna diwangun di Konya Bugdaypazari Lokasi sareng rencanana bade dilayanan dina tungtung 2018.

Saperti dina Stasion YHT Ankara, pangwangunan stasion, anu bakal kalebet pusat balanja, réstoran, tempat parkir ruangan sareng luar.

Stasion Train Konya YHT
Stasion Train Konya YHT

Komplek Stasion YHT Ankara Etimesgut

Komplek YHT Station diwangun di daérah 157,7 héktar, sareng aya Stasion Eryaman YHT, Depot Pangropéa Utama Speed ​​jeung YHT Latihan dina kompleksna.

Luyu sareng targét 2023 karéta api, Ankara bakal janten pusat gravitasi Network Management YHT nagara urang. Kusabab ieu, pusat utama jaringan perawatan HHT Care ditunjuk minangka Ankara. Ankara (Erya-man) Fasilitas Pangropéa Dianggo Kacepetan Gancang Luhur réngsé.

Nalika nangtoskeun lokasi fasilitas pangropéa; Caket ka stasion miang-siang anu tos aya, caket caket jalur karéta api, kosong sareng datar atanapi kirang darat anu kurang lereng, biaya ngaleungitkeun, patuh kana rencana zoning sareng faktor aksésibilitas dipertimbangkeun.

Pangropéa anu direncanakeun sareng stasiun stasiun YHT anu tiasa dianggo dina garis YHT ngabutuhkeun 46.568 m2 wilayah tertutup, kabutuhan fasilitas pelatihan pikeun palatihan tanaga anu berkualitas tinggi dina operasi karéta api, sareng pendirian Stasion YHT Train di Etimesgut / Ankara pikeun paningkatan jumlah panumpang.

YHT (Eryaman) kompleks pangropéa utama didirikan di Etimesgut;

●( Salila pangropéa dianggo, moal aya gas anu dileupaskeun kana hawa sareng moal aya bahan kimia anu bakal dianggo ngotorkeun taneuh sareng cai.

●( Minyak, jrrd anu tiasa lumangsung dina operasi pangropéa. unit perawatan biologis sareng kimia bakal aya di Fasilitas Pangropéa pikeun limbah.

●UPU Gedong Ngumbah Basah ogé ngagaduhan unit perawatan biologis, sareng 90% limbah cai bakal dibalikeun,

●( Runtah minyak anu dikumpulkeun dina unit perawatan bakal disimpen dina wadahna khusus sareng diuangkeun,

●( moal aya anu ngaluarkeun minyak kana jaringan pembetungan,

●( Anu maneuvers karéta api moal bising kusabab infrastruktur listrik tina sakumna fasilitas.

Hasilna, studi proyék pikeun Fasilitas Pangropéa HHT dilumangsungkeun sacara hélik; kriteria kaséhatan manusa sareng lingkungan ogé dipertimbangkeun. Pangwangunan Kompleks Pangropéa YHT parantos réngsé.

Stasiun Yeni Eryaman YHT dibuka di gigireun toko pangropéa utama. Stasion karéta anu nembé diwangun sareng karéta laju gancang lirén arah kulon anu diayakeun di stasion anyar ieu sanés ka Xinjiang. Stasiun Eryaman YHT parantos dirarancang janten di Stasion YHT Komplek di tengah Jalan Ayaş, Jalan Ankara Ring sareng Istasi Street supados nyayogikeun jalan tol tina jalan anu singget sareng parantos terpadu sareng sistem rel suburban.

Komplek Stasiun KA Etimesgut
Komplek Stasiun KA Etimesgut

Mégér Railway Ayeuna

ka 05

AusRAIL Ditambah Adil sareng Konperénsi

Range 3 @ 08: 00 - Range 5 @ 17: 00
ka 05

Festival Rail Dunya

Range 3 @ 08: 00 - Range 5 @ 17: 00
ka 05

Perhatosan Tender: Mobil Sewa sareng Supir

Range 5 @ 14: 00 - 15: 00

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar