Istanbul peta subway
34 Istanbul

Istanbul Metro Peta

Istanbul Metro sareng Metrobus Galur Stasiun Metrobus Nama Stasion Metro: Istanbul Metro sareng Metrobus Lines (Bener), Beylikdüzü Metrobus, Sistem Rel, Barisan Bandara Aksaray, Istanbul Metropolitan Munisipalitas Metro sareng Metrobus eureun, rencana jalur Istanbul metro [Lainna ...]

kajawaraan dunya pikeun pangrungu dédéngéan lekasan
27 Gaziantep

Maju Ngadadak Ngobrol Ngiringan Dunya

Kantor Gaziantep Gubernur di koordinasi, Gaziantep Metropolitan Municipality Pemuda sarta Departemen Layanan Olahraga ieu réngsé jeung kapersidenan ka Turki Tuna Rungu Dunya Tuna Rungu Championships Ngabuburit diayakeun migawé bareng kalayan Féderasi Olahraga sarta 36 72 kilométer titik lomba. Mileage 36 di awéwé [Lainna ...]

kantor perjalanan derinceye kantor didamel
41 Kocaeli

Kantor Wisata Wisata

Kantor perjalanan Derince didirikeun; Kocaeli Metropolitan Munisipalitas Dinas Pengangkutan sareng Manajemén Lintas jasa ditawarkeun ka warga ku ngalengkepan lingkup anu diteruskeun. Dina kontéks ieu, Métopolitan Munisipalitas, Derince sareng daérah kalayan paningkatan kapadetan populasi "Kantor Travel Travel" [Lainna ...]