bursa gancang ngalatih proyek menteri dewan gundeminde
16 Bursa

Proyék Karéta Apél Bursa Luhur nyaéta dina Agenda Déwan Menteri

Proyék Karéta Apél Bursa Luhur mangrupikeun Agenda Déwan Menteri; Komisi Angkutan Pertahanan, anu dibentuk ku Mehmet Albayrak, Kepala Cabang Bursa Kamar Sipil Insinyur, tujuanana ngahasilkeun sareng masihan saran dina lensa angkutan kota. Baheula İ İMO, anu mangrupikeun hiji-hijina lembaga anu dibantah sareng ngadamel sora nalika karéta api dipiceun tina Osmangazi Bridge [Lainna ...]

pingpingna lumangsung di stasion gaziray
27 Gaziantep

Kacilakaan di Stasiun Gaziray!

Kacilakaan di Stasiun Gaziray! : Munisipalitas Gaziantep Metropolitan, dirojong ku TCDD'in Gaziray Suburban Project di stasion dina taneuh runtuh kajantenan jalan Başpınar. Hasan Şahin, anggota CHP kotamadya Şahinbey, anu nampi inpormasi ti otoritas ku ngalakukeun pamariksaan di daérah éta. [Lainna ...]

karéta amprok pikeun sataun kasapuluh
26 Eskisehir

Méja Railway pikeun 50 Taun

1974-1975 lulusan sekolah Eskişehir Railways Vokasional; Aranjeunna dibagi 'kenangan satengah abad' saling dina rapat sareng rapat rapat anu diayakeun di Balé Tülomsaş di Eskişehir. Républik Turki Propinsi Kareta api (TCDD) 1974- 1975 SMK Sakola lulusan, dikelompokeun dina acara dinner [Lainna ...]

tanda tangan pikeun konya subway
42 Konya

Ditunjuk pikeun Konya Metro!

Ditunjuk pikeun Konya Metro! : Walikota Konya Metropolitan Konya Uğur İbrahim Altay ngumumkeun penandatanganan tanda tangan pikeun Konya Metro tina akun média sosial na. Kontrak ditandatanganan antara CMC sareng Tasyapi Consortium sareng AYGM, anu kéngingkeun lembut, ditandatanganan di Ankara. [Lainna ...]