ankara bursa bandirma karéta gancang bakal di jasa
16 Bursa

Ankara Bursa Bandırma Train Speed ​​pikeun diluncurkeun di 2021

Ankara Bursa Bandırma High Speed ​​Train bakal diluncurkeun di 2021; Mimiti ... Kami maca warta ngeunaan nyambung ka Bursa ku karéta gancang dina koran lokal Çanakkale. Teras, urang baca warta anu kami baca dina koran Balıkesir dina Saptu sareng dina pencét lokal Bandırma, dinten Minggu. Ditulis: Balik Partai AK Partéi timbalan Yavuz Subasi, Adil Celik, Mustafa Canbey, gigireun Metropolitan [Lainna ...]

jalan hipepe hémodrome anu parobihan
41 Kocaeli

Kartepe Hippodrome Street Ngarobih

Kocaeli Munisipal Metropolitan neruskeun pangropéa jalanna, ngalereskeun sareng ngaropéa karya di kota. Dina kontéks ieu, karya diropéa dilaksanakeun di Jalan Hippodrome anu ngahubungkeun Dataran Kota Kartepe ka Sarı Meşe Neighborhood Street Bağdat. 800 nyaéta di jalan dimana karya terus sacara intensif. [Lainna ...]