ulasimpark hosted di Tursia
41 Kocaeli

Sarwa TransportasiPark TÜRSİD

TransportationPark hosted TÜRSİD; Pertemuan 15 Railway and Line Commissioner of the Association of All Rail Systems Operator (TÜRSİD) parantos dikelompokeun ku Ulasim Park A.Ş., anak cabang Kocaeli Metropolitan Munisipalitas. total 9 Turki urang ngayakeun kalayan peserta ti dayeuh béda 21 ti sagala rupa propinsi [Lainna ...]

diskon ankarada diskon kartu umur siswa kriteria
06 Ankara

Umur Kritéria Diangkat dina Kartu Langganan Mahasiswa Diskon di Ankara

Kritéria umurna parantos angkat dina Kartu Langganan Mahasiswa Diskon di Ankara; Kalayan jangji-janji anu dilakukeun ku Walikota Ankara Metropolitan Munisipalitas Mansur Yavaş, anu teras-terasan nyumbangkeun kana anggaran para siswa kalayan janji-janji anu dilakukeun, aplikasi kartu langganan bulanan diskon diwanohkeun pikeun kahiji kalina di Ankara parantos narik minat anu dipikaresep. [Lainna ...]