karéta btk
06 Ankara

BTK dina Agenda Railway

Agenda Majelis Railway BTK; Wakil DPRD Antunya Partéi Feridun Bahşi, 2011 ngarencanakeun pikeun ngiringan dina Karéta api BTK anu dibawa ka agenda Majelis. Dina 2008 Turki, Azerbaijan jeung Géorgia jeung partisipasi kepala negara na yayasan Kars ieu diteundeun dina sataun teh 2011 [Lainna ...]