nyambungkeun ka hulusi akar boulevard
38 Kayseri

Derevenk Nyambung ka Hulusi Akar Boulevard

Derevenk nyambung ka Hulusi Akar Boulevard; Saatos Derevenk Viaduct anu dilebetkeun kana jasa sareng partisipasi Présidén urang Recep Tayyip Erdoğan sareng jalan-jalan hubungan, karya-karya mimiti nyambungkeun peralihan langsung sareng Hulusi Akar Boulevard. metropolitan [Lainna ...]

awas
16 Bursa

Uludağ Kabel Mobil Mobil!

Uludağ Kabel Mobil Mobil! ; Turki urang Uludag ku sambungan kabel mobil anu bakal warning sumping salah sahiji puseur usum penting paling pariwisata jeung alam. Mobil kabel anu nyayogikeun transportasi alternatif antara pusat kota Bursa sareng Uludağ [Lainna ...]