lalu lintas diajar malatyali
44 Malatya

Malatya Saeutik Diajar Lalu Lintas

Malatya Saeutik Diajar Bumi; Malatya Departemen Metropolitan Munisipalitas Kabudayaan sareng Kabudayaan Departemen Kahadean Siswa Sekolah ngadatangan Taman Pendidikan Lalu Lintas. Nganjang ka Taman Pelatihan Lalu Lintas ditetepkeun ku Métopolitan Munisipalitas di Yeşiltepe [Lainna ...]

mraniye Ataşehir Göztepe Subway
34 Istanbul

Istanbul Metro International Award

Penghargaan Internasional ka Istanbul Metro; Diwangun ku Perbandaran Metropolitan Istanbul, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro meunang hadiah kahiji dina kategori "Desain Infrastruktur" di AEC Excellence Awards, salah sahiji kompetisi arsitéktur anu paling penting di dunya. Upacara pangajén [Lainna ...]