proyék signalling nasional
06 Ankara

Proyék Signing Railway Nasional

Anu pangheulana di nagara urang dina proyék karéta api, dina lingkup Program TUBITAK 1007, supados tiasa ngiringan sistem sinyal anu dicandak ti luar negeri; Proyék Signalization Railway Nasional (UDSP) migawé bareng kalayan TCDD, TÜBİTAK BİLGEM sareng İTÜ [Lainna ...]