kota dina proyék rail
06 Ankara

Proyék Sistem Rel Urban

Proyék Sistem Rel Urban; Menteri Pengangkutan sareng Infrastruktur ningkatkeun pangrojongana kana administrasi satempat pikeun nyebarkeun sistem rél urban di nagara urang. 2013 di Ankara dina Bulan Sabit Beureum-Çayyolu [Lainna ...]

Karéta Terpantas sadunya
27 Aprika Kidul

Rekam-pegatna Unik 5 Train Unik Dunya

Karéta, salah sahiji kendaraan angkutan umum anu paling lami di dunya, parantos lami urang mangabad-abad. Ngembangkeun sareng ngarobih karéta sareng téknologi ngembangkeun langkung dipikaresep ku istilah angkutan barang sareng transportasi panumpang. mun Anjeun [Lainna ...]