16 Gangguan Latih Dua Kareta Panumpang di India

dua gawang karéta panumpang di india
dua gawang karéta panumpang di india

Dua Kacilakaan Karéta Panumpang di India 16 Tatu; Di India, karéta panumpang piaraan ngagempur karéta panumpang anu sanés. Jalma 16 anu luka dina kacilakaan karéta di Hyderabad.

Kacilakaan kajantenan deukeut Stasion Kacheguda di Hyderabad, Telangana. Jalma 16 anu luka nalika karéta panumpang dijajahi sareng numpak karéta panumpang sanés. Hasilna tabrakan tina supir karéta anu nyerang dina bagian supirna macét sareng parah parah. Panguasa anu ngarujuk kana tatu ka rumah sakit, nyatakeun yén kaayaan mesin machinists beurat.

Alesan kacilakaan henteu acan terang.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar