trem ngahormatan tina konyas
387 Bosnia jeung Hérzégovina

Gerbang Samedi Konya mawa Bélarus

Gerbang Samedi Konya mawa Bélarus; Trem pangheulana dilakukeun dina Konya dina 1992 sareng batang anu dibawa ti Jerman dikirim ka ibukota Bosnia sareng Herzegovina Sarajevo kalayan kaputusan anu dicandak nalika periode Tahir Akyürek. Atikan warga di Konya [Lainna ...]

betah hébat aksés murid di ankara
06 Ankara

Aksés anu Saé pikeun Murid di Ankara

Aksés anu Saé Pikeun Murid di Ankara; Mansur Yavaş, Walikota Ankara Metropolitan Munisipalitas, neraskeun ngalaksanakeun aplikasi anu ngagampangkeun kahirupan siswa ti ibu kota. Anu mimiti diluncurkeun heula di Ankara kalayan paréntah Presiden Yavaş sareng wates umur na [Lainna ...]