Dinten dina Sejarah: 2 Nopémber 1918 Lightning Armies Group

Panglima Kelompok Senapati
Panglima Kelompok Senapati

Dinten dina Sajarah
2 Nopémber komandan Grup kilat tentara 1918 Mustafa Kemal Pasha, di daérah ngeunaan karéta ngaluarkeun pesenan; Sadaya kareta api di kidul nepi ka Konya ditarima dina zona tanggungjawab Yıldırım Armies Group. Kolonel Fuat Ziya Bey ditunjuk salaku komandan sareng Kur'an jalur.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar