eskisehir cara hirup
06 Ankara

Eskişehir Jalan Bakal Napas

Eskişehir Jalan Bakal Napas; Perbandaran Ankara Metropolitan nawiskeun solusi alternatif pikeun seueur titik kota pikeun ngagampangkeun lalulintas kota. Métopolitan Munisipalitas ngagancangkeun pangwangunan jalan gede anyar di ibukota; Jalan Raya Dumlupinar (Jalan Eskisehir) [Lainna ...]

kanyamanan dugi ka jalan korfez
umum

Kanyamanan Datang kana Jalan Teluk

Kanyamanan Datang kana Jalan Teluk; Kocaeli Munisipal Metropolitan ngalaksanakeun pangropéa dina sagala jalan di kota. Dina kontéks ieu, tim disambungkeun ka Dinas Élmu Élmu, lingkungan aspal sareng jalan sareng lantai anu rusak di distrik Teluk [Lainna ...]