2019 Harga Tiket Kacepetan Luhur XNUMX Jadwal sareng Jadwal

Harga 2019 Daily Express Train tiket
Harga 2019 Daily Express Train tiket

2019 Harga Tiket Kacepetan Luhur XNUMX Waktu Timah YHT sareng Times: Karéta gancang anu ngajantenkeun kahirupan urang gampang dina angkutan intercity teras nyambungkeun kota-kota anu béda, panumpang sareng budaya. Karéta laju anu gancang ngalayanan kota-kota anu béda-béda kalayan karakter perjalanan sareng jinis gerbong disiapkeun kalayan bakti anu hébat sareng gaduh ciri téknologi téknologi. TCDD Transportation (YHT) dina widang ieu sadaya inovasi sareng téknologi téknologi dina cara panggancangna pikeun ngahijikeun sistem nawiskeun anjeun kasempetan anu teu kaambek.

Karéta laju anu luhur, anu ngamungkinkeun anjeun ka kota langkung pondok tibatan mobil sareng perjalanan anu langkung ékonomis, dibagi tilu kategori: pulman, bisnis sareng dinner. Sistem tikét TCDD Transportation online saatos milih tarif anjeun anjeun tiasa milih mobil mana anu anjeun badé angkat. Kusabab teu aya mobil panumpang kanggo mobil dahareun, henteu aya tiket anu dijual kanggo mobil ieu. Anjeun tiasa tuang di bagian ieu sareng mésér katuangan ti prasmanan.

Sepur Kacepetan Luhur - YHT
Sepur Kacepetan Luhur - YHT

Sambungan Beus YHT

Karéta gancang dicandak ti Bursa, Antalya, Karaman ku TCDD Transportation kanggo transportasi gampang kana jalur YHT ti sababaraha kota. Konéksi stasiun pangcaketna sayogi sayogi ngupayakeun sareng cara ieu sareng ka karéta api ekspres ti kota-kota ieu. Tautan ieu:

  • Sambungan Beus Karéta Konya Kacepetan Beus Luhur
  • Sambungan Karéta Atasan Antalya Konya
  • Sambungan Beus Kacepetan Bursa Eskişehir

Kareta api gancang ogé bisa kauntungan tina potongan harga anu beda. Diskon ieu bénten antara 20% sareng 50%.

  • Jalma anu ngagaleuh tikét babak-balik ti tempat anu pindah sareng datangna anu sami tiasa kéngingkeun diskon 20 dina tikét karéta anu gancang.
  • Jalma anu umurna 13 sareng 26 nampi diskon 20% sabab tunduk diskon pamuda.
  • Guru ti Kementrian Atikan ngagaduhan hak diskon tina 20 mandang naha aranjeunna sakola swasta atanapi sakola umum. Diskon ieu kalebet kepala sekolah sareng asistén kepala sekolah, akademi universitas sareng akademi, sareng guru bangsa nasional Turki anu damel di nagara deungeun.
  • 20% potongan harga ogé dipaké pikeun perwira militér NATO sareng para ahli di angkatan Turki.
  • Grup jalma 12 atanapi pameseran tikét jalma 12 dijudulan diskon 20.
  • Panumpang antara umur 60 sareng umur 65 dijudulan diskon ti 20.
  • Panumpang di yuswa 65 dijudulan ka diskon 50.
  • Anggota média domestik atanapi asing ogé dijudulan diskon 20% kalayan kartu dikaluarkeun ku Direktorat Jenderal Inpormasi Publikasi.
  • Staf TCDD sareng kulawargana (salaki sareng barudak) kagungan diskon 20.
  • Barudak di handapeun umur 7-12 nampi diskon 50% e Barudak di handapeun umur 7 teu mayar upami aranjeunna henteu ngarambat dina korsi perjalanan anu misah.

Kami parantos nyusun handap karéta laju anu dirancang sareng diaktipkeun kanggo warga dugi ka kota-kota anu aranjeunna bakal langkung gancang sareng sababaraha fitur karéta ieu. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, anjeun tiasa nyauran TCDD Transportation atanapi anjeun tiasa mimiti ngaraosan perjalanan anu nyaman sareng bérésan ieu ku mésér tikét anjeun langsung dina harga anu paling ekonomis dina halaman mésér tikét online.

Sepur Kacepetan Luhur (YHT) Miang Times

16 Ti Juli 2019;

  • Unggal dinten ti Bilecik ka Istanbul, 08.09-11.49-14.44-19.09,
  • Unggal dinten ti Bilecik ka Konya, 09.59- 15.18- 21.14,
  • Unggal dinten ti Bilecik ka Ankara 09.11-11.39-15.54-17.56-19.42-20.18

bakal polah dina wangun.

Proyék Latih Karét Izmir Antalya Luhur
Proyék Latih Karét Izmir Antalya Luhur

Ankara Istanbul YHT

Ankara Istanbul Gancang Karéta Gancang, Ankara Ekspedisi 6 Beroperasi. Karéta laju laju di Ankara-Istanbul angkat ti Ankara eureun di Sincan, Polatlı, Eskişehir, Bozüyük, Bilecik, Arifiye, İzmit sareng Gebze eureun masing-masing. 4 jam 15 menit jeroeun. Ankara-Istanbul Karéta laju-gancang teu eureun di sababaraha eureun dina sababaraha waktos datangna karéta na bisa aya bedana.

Klik di dieu pikeun inpormasi lengkep ngeunaan ANKARA ISTANBUL YHT

Istanbul Ankara YHT

Istanbul Ankara Kareta Kecepatan Tinggi, Istanbul-Ankara sareng Ankara-Istanbul Ekspedisi 6 Beroperasi. Karéta nu indit ti Istanbul Pendik ka Gebze, Izmit, Arifiye, Bilecik, Bozuyuk, Eskisehir, Polatli sareng Sincan masing-masing ka Ankara 4 jam 15 menit jeroeun. Kusabab karéta laju Istanbul-Ankara henteu eureun di sababaraha eureun, tiasa aya bédana dina waktos datangna karéta.

Istanbul Ankara YHT Kurban Husus
Istanbul Ankara YHT Kurban Husus

ISTANBUL ANKARA Klik pikeun inpo nu leuwih lengkep ngeunaan YHT

Ankara Eskişehir SMA

Ankara Eskişehir High Speed ​​Train Eskişehir mangrupikeun salah sahiji eureun di Istanbul Line Ankara. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngalakonan pelayaran 5 ngalangkungan garis ieu. Salaku tambahan, aya ogé garis Ankara Eskişehir. Ekspedisi 6Garis Karéta Api Speed ​​Ankara Eskişehir mangrupikeun salah sahiji 11 sapopoé. Kusabab waktu ieu jangka pondok, teu aya deui kantong dahareun di dinya. Kusabab stasiun karéta di kota, anjeun tiasa ngarambat antara Ankara sareng Eskişehir. jam 1,5 kamajuan. Gantina ngarambat ku karéta, anjeun ogé tiasa milih garis Anlara Istanbul. Dua nembus sami parantos eureun.

KLIKK IEUH IEUH Pikeun Kanggo inpo nu leuwih Ngeunaan ANKARA ESKİŞEHİR YHT

Eskisehir Ankara YHT

Eskişehir Ankara Train Speed ​​nyaéta salah sahiji eureun di Eskişehir İstanbul Ankara Line. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngalakonan pelayaran 5 ngalangkungan garis ieu. Salaku tambahan, ogé aya garis Eskişehir Ankara. Ekspedisi 6Garis Karéta Apik Eskişehir Ankara Luhur nyaéta salah sahiji 11 sapopoé. Kusabab waktu ieu jangka pondok, teu aya deui kantong dahareun di dinya. Kusabab stasiun karéta éta di kota, waktos ieu masihan praktékna para panumpang. Rata-rata perjalanan jam 1,5 Éta nyaéta abad nu lumangsung.

Ankara Eskisehir Kurban Husus YHT
Ankara Eskisehir Kurban Husus YHT

ESKİŞEHİR ANKARA Klik pikeun leuwih seueur inpo ngeunaan YHT

Ankara Konya YHT

Ankara Konya Gancang Karéta Gancang Ekspedisi 7 Beroperasi. Durasi rata-rata penerbangan ieu nyaéta 1 jam 55 menit Éta nyaéta abad nu lumangsung. Sincan sareng Polatli lirén. Aya dua pilihan tikét, nyaéta standar sareng fleksibel. Salah sahiji karéta gancang tina jinis karéta 2 nyaéta kelas ékonomi katél 2 + 2 sareng kelas bisnis katél 2 + 2. Waktu ieu pondok tina waktos, janten henteu aya gerbong sareng tuangeun.

Klik di dieu Pikeun inpo nu leuwih seueur tentang ANKARA KONYA YHT

Konya Ankara YHT

Konya-Ankara Kareta Gancang Ekspedisi 7 Beroperasi. Durasi rata-rata penerbangan ieu nyaéta 1 jam 55 menit Éta nyaéta abad nu lumangsung. Polatlı sareng Sincan lirén. Aya dua pilihan tikét, nyaéta standar sareng fleksibel. Salah sahiji karéta gancang tina jinis karéta 2 nyaéta kelas ékonomi katél 2 + 2 sareng kelas bisnis katél 2 + 2. Waktu ieu pondok tina waktos, janten henteu aya gerbong sareng tuangeun.

Ankara Konya YHT Ngalamar Khusus
Ankara Konya YHT Ngalamar Khusus

Klik di dieu pikeun inpormasi lengkep ngeunaan KONYA ANKARA YHT

Konya Istanbul YHT

Konya- Istanbul Gancang Karéta Gancang Ekspedisi 2 Eta nyadar. Henteu lir karéta Istanbul Pendik. Rata waktos 4 jam 20 menit Éta nyaéta abad nu lumangsung. Konya-Istanbul keréta lirén nyaéta masing-masing Eskisehir, Bozuyuk, Bilecik, Arifiye, Izmit sareng Gebze. Anjeun tiasa mésér penerbangan nganggo dua pilihan tikét standar sareng fleksibel sareng pilihan jinis kareta 3 anu béda. Karéta kaasup ékonomi pulman, usaha pulman, gerbong bisnis pulman sareng dahareun.

Klik di dieu pikeun inpormasi lengkep ngeunaan KONYA ISTANBUL YHT

Istanbul Konya YHT

Istanbul Konya Train Speed ​​High per dinten Ekspedisi 2 Eta nyadar. Eureun karéta terakhir nyaéta Konya. Durasi rata-rata perjalanan karéta 4 jam 20 menitogé pelengkap. Istanbul-Konya High Speed ​​Train ngalangkungan Gebze, Izmit, Arifiye, Bilecik, Bozuyuk, Stasion Eskisehir masing-masing. Anjeun tiasa mésér penerbangan nganggo dua pilihan tikét standar sareng fleksibel sareng pilihan jinis Xagonal béda gerbong. Karéta kaasup ékonomi pulman, usaha pulman, gerbong bisnis pulman sareng dahareun. Harga tikét karéta variasina gumantung kana jinis gerbong.

Istanbul Konya YHT Kurban Husus
Istanbul Konya YHT Kurban Husus

ISTANBUL KONYA YHT Klik di dieu pikeun inpormasi lengkep

Upami aya patarosan, anjeun tiasa nyauran TCDD Transportation (444 8 233) atanapi halaman mésér tikét online, anjeun tiasa mimiti ngaraosan perjalanan anu nyaman sareng bérés ieu ku mésér tikét anjeun langsung dina harga anu paling ekonomis.

  • jam YHT keur waktos ayeuna ti tanggal 16.07.2019 Klik di dieu
  • 16 Ti Juli 2019 kanggo Kareta Train na Bus BusH valid Klik di dieu
  • Kéngingkeun tikét Kacep Luhur Speed ​​online Klik di dieu

Turki TCDD Speed ​​Rail Peta

Kalénder Tender Railway Ayeuna

cum 15

Ngayakeun bewara: Service Kepegawaian bakal narima

Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
cum 15

Ngayakeun bewara: Sasak Works Yaptırılacaktır

Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
cum 15

Ngayakeun bewara: Sasak Works Yaptırılacaktır

Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

2 Komentar

  1. ngalatih panumpang sareng anu ayaan leresan diskonis ku var.özelleme :: kepala sekolah sakola sareng asistén ... academicians.muhtarlar.sporcular ... anggota présidén..meklis présidén ... menteri ... kapala pagawé umum. jsb .. ahli militér ... sareng anggota press..they kirang? Kuring teu boga panghasilan yatim ?? .. torpillimi?. teu matak dikurangan tina diskon. Jalma pangangguran anu henteu nguntungkeun kauntungan sarta cacad moal nyandak kauntungan tina jegud tur torpedoes. The tycoons ageung anu henteu diserat dieu kauntungan tina diskon. … ..Adinten ieu dipaké dibenerkeun. jadi dilereskeun

    Waktos Public

koméntar