Pelatihan taksi piknik anu wisata dimimitian di kayseride
38 Kayseri

Pelatihan Taksi Batur Wisata Wisata Di Kayseri

Erciyes A.Ş., cabang tina Kayseri Munisipalitas Metropolitan. sareng program latihan başla Pariwisata Pelancongan Dostu dimimitian dina kerangka protokol anu ditandatanganan antara Diréktur Provinsi Kabudayaan sareng Pariwisata sareng Dewan Pemandu, nyaéta cabang tina Kayseri Munisipalitas Metropolitan. [Lainna ...]

egoya beus énggal mésér
06 Ankara

300 Beus Anyar ka EGO

Mansur Yavaş, Walikota Ankara Metropolitan Munisipalitas, ngumumkeun yén aranjeunna bakal mésér beus 300 pikeun EGO. Yavaş nyatakeun yén hese nerapkeun sistem rel cahaya atanapi proyék BRT kusabab jalan overpasses. [Lainna ...]

Naon ungkapan tina tungtung dingo
34 Istanbul

Naon Maksudna Stabil Dingo

Kaseueuran urang henteu sadar carita timbulna menarik tina cetakan ieu anu parantos janten rosewood pikeun basa urang. Hayu urang ngiringan waktos ka Istanbul 1800 sareng diajar kumaha pernyataan bangsal Dingo parantos netep kana bahasa kami. Kalénder 3 [Lainna ...]