dhmin kanyataan yén bor di bandara henteu milarian
06 Ankara

DHMİ Bandara 32 Pangeboran Kaleresan

Di bandara urang, latihan darurat anu dilaksanakeun dina koordinasi unit Angkatan Nyalametkeun sareng Angkatan Udara (RFF) henteu cocog sareng kanyataan. 32 suksés ngalaksanakeun nyalametkeun, bantosan darurat sareng tugas kacilakaan di tempat latihan di bandara urang. [Lainna ...]

situs inovasi iettnin
34 Istanbul

Situs Inovasi IETT ti Istanbul

Korsi Un Bus kedah diasupan ka beus ”, lar Handles anu henteu nahan baktéri tiasa ditingkatkeun”, paranti E EDS kedah dipasang di hareup beus sareng hukuman otomatis kedah dikaluarkeun pikeun palanggaran …… Saran ieu datang ti anjeun. Situs inovasi IETT (inovasi.iett.gov.tr) nyusun saran anu pikaresepeun ti warga Istanbul. [Lainna ...]