Cag Atliyor di Pangangkutan Ankara
06 Ankara

Ankara Abad dina Pengangkutan

Ankara Abad dina Angkutan; Dina Lokakarya Angkatan Ulaşım Ankara ğinde diayakeun ku Ankara Metropolitan Munisipalitas EGO General Directorate, kabijakan transportasi masa depan modal anu dibahas. Bubuka Walikota Ankara Metropolitan Munisipalitas Mansur Yavaş [Lainna ...]

bursa tiasa janten stasiun karéta panggancangna
16 Bursa

Stasiun Karéta Api 4 Luhur na Bursa

Stasion Karéta Api Tingkat 4 High Bursa; Nami Bursa gancang, prosés karéta laun, alon dumasar kana konstruksi tender, stasiun 2 bakal janten 4. Proyék karéta laju Yüksel… Konstruksi henteu lumangsung siga anu direncanakeun. 3 taun ka tukang… [Lainna ...]