Marmaray 365 Sarébu Panumpang dina Kiwari, 15 Juli Martyrs Bridge 156 Sarébu Vehicles Mangpaatna Dina

sarmaraydan sarebu panumpang sadinten july syuhada koprusunden sarebu kendaraan sadinten
sarmaraydan sarebu panumpang sadinten july syuhada koprusunden sarebu kendaraan sadinten

365 Ewu Panumpang Dinten ti Marmaray, 15 Rébuan Mobil sadinten ti Sasak Syuhada Menteri Turhan milu dina konferensi siri "Kota sareng Hukum" anu diayakeun ku Fatih Sultan Mehmet Vakıf Fakultas Hukum Universitas di Balé Konperénsi Kampus Haliç.

Dina presentasi na anu judulna Istanabul Istanbul dina hal Politik Pengangkutan Burada, Turhan nyatakeun yén kabutuhan transportasi jalma dumasar kana jaman kuno.

Dina taun-taun ayeuna, utamina sabagian sajarah Republik, kamekaran penduduk gancang di Istanbul, urbanisasi anu teratur sareng strukture muncul Turhan, kumaha ogé, jasa infrastruktur anu henteu direncanakeun ogé mendatangkeun masalah dina kahirupan masarakat sapopoé, saurna.

Nüfus Populasi Istanbul parantos naék luhureun lantai 12 ”

Turhan nyatakeun yén salah sahiji masalah anu paling penting dina dunya modéren nyaéta masalah transportasi. "Ku sabab éta, nagara ngagentos pentingna kana masalah ieu. Aranjeunna narékahan pikeun nungkulan masalahna sareng kabijakan kawijakan. Metropolisis, di sisi séjén, aya di payuneun dimana masalah transportasi ngahontal tingkat nyeri. Kusabab Istanbul 15 mangrupikeun salah sahiji metropolises terkemuka di dunya anu nyicingan langkung ti sajuta juta jalma, éta parantos lami janten prioritas agenda ngeunaan kawijakan transportasi.

Turhan nunjukkeun yén masalah utama dina transportasi Istanbul nyaéta paningkatan penduduk kota di lantai 70 sanajan ningkatkeun lantai 3-4 dina taun 12 pamungkas. Leuwih ti éta, nalika urang nambihan kanaékan platform industri sareng komersial berbasis Istanbul, éta kaayaan janten parah. Nyatana, kalayan visi panempoan, persiapan prasarana anu diperyogikeun dilakukeun dina waktuna sareng kawijakan transportasi sasak éta henteu acan ngalaman ayeuna.

"15 Juli Jumlah kendaraan anu ngaliwat Juru Martir dina hiji dinten 156 sarébu"

Turhan ngingetkeun yén masalah lalu lintas Istanbul mangrupikeun topik warta ti 45 taun ka pengker sareng diteruskeun sapertos:

"Populasi kota éta 4 juta. Dina waktos éta, 26 ngalangkungan sarébu kendaraan ti Jambatan Bosphorus sareng warga ngawadul ngeunaan nyéépkeun langkung seueur jam 1 dina lalulintas nalika iinditan ti hiji tempat ka tempat anu sanés. Sakumaha anjeun terang, dina waktos éta, urang ngagaduhan jalma anu kompeten sareng tanggung jawab anu ngagaduhan pendapat anu béda ngeunaan naha sasak ieu kedah diwangun. 40-50 sababaraha taun ka pengker, masalah lalu lintas Istanbul mangrupikeun topik warta dina rasa yén bel alarem disada. Sanajan kitu, henteu aya ukuran anu dicandak dina hal ieu. Dinten ieu penduduk di kota caket sareng 16 juta. Jumlah kendaraan anu kadaptar sakitar 4 juta 200 sarébu sareng ieu tacan ngahontal titik jenuh na. 15, anu ayeuna disebut, nyaéta jumlah kendaraan anu ngaliwat Jambatan Martyr dina sadinten. Dina waktos dibuka, sakitar 156 sarébu kendaraan anu lewat ayeuna. Upami anjeun nyayogikeun kapasitas jambatan anu leres, nalika anjeun ngawaskeun nurutkeun kelas jasa, anjeun leres-leres kedah ngalangkungan 26 rébu kendaraan upami anjeun ngalangkungan jambatan jasa dina perjalanan intercity biasa. Kapasitas dénsitas béntés dina patalimarga 156 rébu. Tapi ayeuna, rata-rata mobil rébu 90 rebu ku jalan sasak ieu sapoé. "

Mümkün Sakumaha kami parantos dilakukeun ayeuna, mungkin waé pikeun nyegah masalah patalimarga sareng ngirangan akibatna ”

Perhatoskeun yén kaayaan ieu mangaruhan angkot négatip, saur Turhan:

Unuz Anjeun ningal fasilitas prasarana anu parantos ngaliwat jembatan urang anu sanés sareng parantos direncanakeun sareng dihijikeun ku administrasi lokal dina jaman baheula pikeun ngatasi masalah transportasi di Istanbul dina taun-taun ayeuna sareng anu diwangun pikeun ngagampangkeun lalulintas antara dua sisi Bosphorus. Kami parantos nempatkeun Bridge Fatih Sultan Mehmet, torowongan Eurasia sareng Yavuz Sultan Selim Bridge janten jalan raya. "

Nekenkeun pentingna proyék mega anu nembe dilaksanakeun di Istanbul, saur Menteri Turhan, için Dinten ieu, henteu mungkin pikeun ngarengsekeun masalah lengkep tapi mungkin pikeun nyegah ningkatna masalah sacara éksponénsial sareng turunna pangaruhna. Ieu kalebet sosiologi, ékonomi, téknologi, infrastruktur budaya sareng kaayaan hukum. Ku alatan éta, urang nyanghareupan masalah rumit sareng multifaceted. Nalika urang ngobrol ngeunaan kawijakan transportasi Istanbul, urang kedah mertimbangkeun sadaya masalah ieu. Utamana pertunjukan, pendekatan populis kedah dihindari. Pendekatan ieu bertentangan sareng sipat sareng sumanget kawijakan transportasi. Anjeun bakal ngalakukeun bisnis, anjeun bakal ngadamel proyek, anjeun bakal ngatur proyek, anjeun bakal nyayogikeun jasa. ”

Turhan ngungkabkeun, tingkat kapamilikan kendaraan bakal ningkat kana waktos sareng bakal aya deui kendaraan sareng jalan di jalan raya, ku sabab éta, sistem prasarana transportasi anyar diperyogikeun di Istanbul sareng aranjeunna kedah direncanakeun khususna mertimbangkeun struktur sareng tékstur kota.

"Rata-rata 365 rébu panumpang nyandak kauntungan unggal dinten ti Marmaray"

Menteri Turhan nyatakeun yén proyék-proyék penting diteruskeun pikeun Istanbul sareng nyimpulkeun kecap-Na saperti kieu:

Uz Kami kerja keras sareng rajin ngalaksanakeun prasarana transportasi Istanbul ka posisi anu pantes kamulyaan, ukuran na poténsial kalayan proyék-proyék anu réngsé, dilanjutan sareng sasarengan. Marmaray, anu ditugaskeun dina taun ulang taun 90 ngadegna Républik urang, mangrupikeun salah sahiji cingcin anu paling penting. Nalika sistem transportasi Marmaray, 5,5, anu ngagaduhan sistem ieu, dilayanan sareng stasiun 5 sapanjang taun, 43 parantos ngiringan kalayan ngeureunkeun dinten ayeuna sareng 365 rébu panumpang nampi kauntungan tina jasa ieu unggal dinten. "

Kalénder Tender Railway Ayeuna

tsar 13

Ngayakeun bewara: Konstruksi Works Yaptırılacaktır

Nopémber 13 @ 09: 30 - 10: 30
panitia: TCDD
444 8 233
tsar 13

Aya bewara lembut: Dahareun Service Alınacaktır

Nopémber 13 @ 10: 00 - 11: 00
panitia: TCDD
444 8 233
tsar 13

Ngayakeun bewara: Ka Beuli accu bakal

Nopémber 13 @ 11: 00 - 12: 00
panitia: TCDD
444 8 233
Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

Janten kahiji komen

koméntar