Rugi Dolar 65 Rugi di Jaminan Panumpang Umum dina Proyék BOT

Rugi Dolar 65 Rugi di Jaminan Panumpang Umum dina Proyék BOT
panumpang ngajamin dina proyék YID parantos nyababkeun masarakat kaleungitan sajuta dolar

Penjaminan Panumpang dina BOT Proyék Keunggalan Umum ku 65 Million Dollar; Dirjen Direktorat Bandara Negara (DHMI) ngumumkeun yén leungitna garansi panumpang anu dibéré pikeun ngawangun-mindahkeun proyék nyaéta 65 juta dolar.

65 jutaan rugi panumpang disababkeun ku proyek ngawangun-Operate-Transfer parantos ruksak sacara umum. Diréktur Jenderal Otoritas Bandara Propinsi, 3. Di bandara lembut, 4 milyar 590 juta rugi karugian umum sareng jumlah ieu henteu pantes dialihkeun ka perusahaan produser henteu ngaréspon.

sadunyaNumutkeun béja; "Kana bantahan anu dilakukeun ku CHP kana laporan perusahaan ékonomi ékonomi (SEEs) pikeun taun-taun 2011-2016, Diréktur Jéndral Administrasi Bandara Propinsi (DHMİ) ngirimkeun téks balesan ka komisi na. Disebutkeun yén 65 juta dolar nyaéta karugian umum jaminan panumpang anu dibere kusabab ngawangun proyék-mindahkeun. Dina jawabanna, "443 juta pamayaran parantos dibayar ka administrasi kami ngantos kusabab jaminan panumpang anu disayogikeun dina ngawangun-operasi-transfer proyék anu disayogikeun ku organisasi urang ayeuna sareng 65 juta pamayaran parantos dilakukeun ka sektor swasta alatan sub-jaminan realisasi kullanıl.

LONG-TERM DISTRIBUTED PUBLIC DEBT

Nanggepan bantahan ieu ku Diréktur Jéndral DHMİ, X 42 mangrupikeun tahap mimiti proyek anu bakal salami sasih bulan. investasi fase 1 milyar 4 juta euro sareng pembiayaan ieu; Bank dibiayaan ku bank 800 handapeun pimpinan Ziraat Bank, tilu anu nagara sareng tilu sanésna nyaéta bank swasta. Teu aya jaminan perbendaharaan pikeun dipinihan kanggo proyék. Salaku tambahan, henteu aya komitmen kana perbendaharaan dina proyék ieu. Hutang dianggap; Bisi fasilitas dijajah ku administrasi gratis. Tapi, kalayan operasi fasilitas éta, sadaya pendapatan bandara bakal dipindahkeun ka administrasi, dimana waé masarakat moal nyanghareupan beban hutang. ”

CHP urang 3. itiraz Nyayogikeun kontraktor pikeun jaminan panghasilan ku organisasi hartosna yén sadaya résiko proyek ogé ditanggung ku masarakat. Jaminan panghasilan anu disayogikeun ku DHMİ sareng pinjaman anu dicandak ti bank umum nyatana hutang umum nyebarkeun dina jangka anu panjang sareng jangka panjang. Dina basa sanés, urang ngadangukeun sajumlah ageung beban hutang anu henteu katingali dina lembar imbangan nagara ”.

NO RESPONSE TO MUKA LOSS PUBLIC

Wakil Pupuhu Grup CHP Özgür Özel nyatakeun yén yanıt Minangka réspon kana bantahan urang, masalah serius anu dibayangkeun dina laporan TCA henteu kasauran. Administrasi jelas nyobian ngabohong masarakat kalayan réspon na. 3. kayaning lembut bandara, pikeun lembut anu diwangun ku cilaka publik serius pakait kana 5 persén anggaran Turki urang 4 miliar 590 juta euro dina karuksakan umum lumangsung sarta anu jumlah maker sareng kagagalan pamikiran-provoking mun ngabales ngeunaan transposisi sakumaha adil ka pausahaan. 2 milyar 90 juta euro, sareng 2.5 milyar euro dina karugian umum kusabab parobahan salenteuna dina spésifikasi lembut di lapangan terbang sareng lokasi landasan. Atra écés kana kajahatan tina ası Confusion of Performing Performance to Perform the Performance belirtilen anu disebat dina tulisan. Sanaos panemuan ieu, kanyataan yén TCA henteu ngajukeun keluhan pidana mangrupikeun kajahatan nyiksa kantor pikeun Présidén sareng pejabat TCA ”. Özel, "Partai Rakyat Republik 236. bandara sareng ngawangun-operasional-transfer proyék. Khusus dina proyék-proyék anu parantos diungkabkeun salaku gawé bareng umum-swasta dina taun-taun ayeuna, upaya pihak kaputusan pikeun ngawaskeun sababaraha perusahaan di handapeun arahna ku ngaleungitkeun ngarusak masarakat sacara jelas.

"4.5 BISA EURO TELPON DIDANGKATKEUN DI KOMPUTEN"

Wakil Ketua CHP Aykut Erdoğdu, 3. disangka nyimpang di bandara. Erdoğdu nyarios: yer 2 henteu dikirim dina waktosna. Yapılarak 90 milyar euro, teras bandara sareng lokasi landasan dirobih kontradiksi sareng spésifikasi lembut, nyababkeun total leungitna 2.5 milyar 4 juta euro (590 milyar milyar), kalebet 32 milyar euro, sareng transfer teu adil jumlah ieu ka perusahaan produsén. "

LEMBAGA ATATURK DENGAN MODEL POOR

Terus, "Diréktur Jeneral DHMI tina jawaban yén éta ngartos yén kakuatan, 3. Kalayan pambuka bandara kana kapasitas landasan perbatasan aréa 5, pamicalan 5 ditunjuk minangka Bandara Istanbul Ataturk pikeun fungsina salian ti angkutan penumpang kamungkinan nyewa proyek PPP. Nganyatakeun yén ieu dievaluasi dina réspon anu dikirimkeun ningkatkeun kamungkinan ieu. Kahartos éta, pamaréntah henteu nyerah pelaksanaan PPP, anu nyababkeun beban ageung pikeun masarakat umum khususna rumah sakit umum sareng jalan raya, sareng bakal teras-terusan ngurus pro-perusahaan sorangan.

KIT JAWATANKUASA KIT JAWABAN

Klompok CHP atas nama Wakil Ketua Grup Ozgur Ozel dina banding, Komisi Komisaris, sababaraha PELIHON pikeun ngabahas laporan antara 2011-2016 ayeuna (6 November Salasa) pikeun nyumponan. Wakil Présidén CHP Grup Ozgur Ozel 2011-2016 taun ku KITA ningali laporan bantahan kana ceramah 6-7 bakal diayakeun dina Komisi KIT Nopémber. Numutkeun Nagara Bandara Manajemén Umum Direktorat, Jendral Direktorat of Tea usaha, Ataturk Leuweung Direktorat Ladang, Turki Radio sarta Télévisi Corporation, nu Administrasi Perumahan Massa jeung Kareta api Propinsi Turki bakal ngabahas objections kana laporan ti perusahaan Direktorat Jenderal.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar