Dinten dina Sejarah: 7 Nopémber 1918 Militér dina tugas sapanjang karéta

Kareta api
Kareta api

Dinten dina Sajarah
7 Nopémber 1918 Komisioner militér sapanjang karéta dipenta pikeun ngalaporkeun rutinkeun kaayaan kayu sareng batubara di gudang régional.
7 Nopémber 1941 Balukar tender diayakeun pikeun karéta api ti stasion Diyarbakır sareng Elazığ ka Irak sareng Iran.

Loading ...

Kalénder Tender Railway Ayeuna

cum 15

Ngayakeun bewara: Service Kepegawaian bakal narima

Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
cum 15

Ngayakeun bewara: Sasak Works Yaptırılacaktır

Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
cum 15

Ngayakeun bewara: Sasak Works Yaptırılacaktır

Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

Janten kahiji komen

koméntar