Star of Logistics Shines with Startups

Béntang logistik bersinar ku ngamimitian
Béntang logistik bersinar ku ngamimitian

Industri logistik resep digitalisasi. Seueur anu ngamimitian, anu ningal kaperluan, asup kana séktor sareng nungtun manual sareng karya kertas ka digital. Startup nawiskeun jasa anu henteu acan disayogikeun dina transportasi, sareng transaksi dioperasikeun sacara digital nyayogikeun para nasabah kalayan kauntungan biaya dugi persentase 40

Séktor angkutan Pamimpin, KPMG Turki Yavuz Öner ceuk téhnologi geus robah rupa industri logistik. Nyebutkeun yén ngamimitian anu ngamimitian nyayogikeun layanan logistik sareng ideu anu bakal ngabéréskeun masalah dina sektor dina sababaraha taun ayeuna, suksés, Öner nyarios, "Organisasi angkutan manual nyayogikeun efisiensi, waktos sareng kauntungan biaya ku cara ngagerakkeun bisnis ka digital. The digitalisasi pangatur angkutan mangrupikeun parobahan parah dina sektor éta. " Öner masihan inpormasi di handap ieu ngeunaan naékna startups dina logistik:

Solusi platform panémbakan transportasi digital ngagancangan karya. Dina prosés manual, harga perusahaan anu hoyong kapalna henteu transparan sareng sistem inpormasi ditutup kanggo komunikasi. Kamajuan FreightHub mangrupikeun conto anu saé pikeun dampak dahsyat di industri. FreightHub, anu dimimitian salaku platform hungkul, janten pangatur angkutan waktos sareng janten saingan ngalawan merek terkenal sapertos Kuehne & Nagel, DHL sareng UPS. Pangaturan transportasi digital ngamungkinkeun para pelanggan pikeun ngaksés tanda petik anu béda-béda, nyusun kiriman sorangan sareng ngalacakana sakaligus. Konsumén mayar kirang ti 40. Platform pangaturan transportasi digital anu ditawarkeun ku ngamimitian ngamimitian transparansi biaya sareng ngiringan efisien pangiriman pangiriman dina prosés angkutan.

Perkembangan téknologi ditepang sareng yakin dina sektor éta. Freightos parantos investasi langkung seueur AS $ juta dina 94 ti kapitalis usaha AS sareng organisasi Éropa, kolaborasi sareng CMA CGM, perusahaan anu unggul dina industri éta. FreightHub basis Jerman dijamin 20 juta dolar pikeun A Investment Tour FreightHub, anu ngalebetkeun pasar di 2016, parantos janten pamimpin téknologi logistik di Éropa.

Setél conto kanggo maritim

Nyarankeun Yavuz ti KPMG Turki, terestrial anjeunna dicatet yén robah ieu diawaskeun ku kapentingan salaku industri maritim. Sakumaha, "Pausahaan maritim ngarah ogé tiasa adaptasi sareng tren ieu sareng ngamekarkeun platform sorangan. Sateuacanna, kolaborasi anu sami lumangsung antara Maersk sareng IBM. Salaku hasil tina gawé babarengan ieu, platform ranté blok global TradeLens parantos muncul. Dina taun-taun anu bakal datang, model 'software salaku service' tiasa janten kriteria kalapa utama dina sektor maritim. "

Dina sektor maritim, Peraturan IMO 2020, numutkeun pangaturan eusi walirang tina bahan bakar anu dianggo ku kapal-kapal, nyaéta watesan, nunjukkeun yén ieu nyiptakeun kasempetan séjén pikeun ngamimitian. Öner nyarios, durum Ieu nyiptakeun paménta pikeun nyekepkeun bahan bakar langkung saé diantara perusahaan pengiriman. Startups mimiti nyayogikeun analisa anu jelas tina rute anu bakal diikuti pikeun panggunaan bahan bakar anu optimal nalika diangkut. Searoutes.com nawiskeun jasa pikeun ngidentipikasi rute anu bakal ngahémat bahan bakar saluyu sareng standar anyar sareng mastikeun kelestarian, ngajangjikeun pangurangan 10 dina biaya bahan bakar. "

Pelacak aset kalawan sensor

Yavuz Öner negeskeun yén nyukcruk garansi dina séktor transportasi mangrupikeun masalah penting dina agenda éta. Öner nyarios:

"Baheula, para nasabah teu tiasa ngalacak pengirimannya. Startups ogé ngagaduhan langkah-langkah pikeun méréskeun masalah ieu. Salaku conto, Hawkeye360, anu ngagunakeun frékuénsi radio pikeun ngawas gerak dina hawa, jalur darat sareng laut, parantos nambutkeun $ 16,3 di AS. Clearmetal, anu ngiringan waktos angkutan ku ngagunakeun pembelajaran mesin sareng nyandak nyukcruk loading, parantos ogé investasi $ 12 di AS. Anu teu écés naha ngamimitian ieu bakal terus ningkat ku ngalamar ngan ukur kasempetan lampiran. Pokusna mangrupikeun kanyataan yén téknologi pelacak tetep aya dina integrasi sareng panitia transportasi digital. Pikeun ayeuna, platform anu disebut ContainerXChange ngamungkinkeun pamantosan sakaligus pikeun instalasi. ”

Mégér Railway Ayeuna

Sal 10

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar