Iraha Bandara Istanbul Metro Open? Sakitu Sejarah

Bandara bandara Istanbul bakal didesek nalika tanggal éta
Bandara bandara Istanbul bakal didesek nalika tanggal éta

Istana Subway Istanbul bakal réngsé dina satengah kadua 2020. H. Kadri Samsunlu, Pupuhu sareng Ketua Pegawai Eksekutif Bandara IGA, ngaluarkeun pernyataan ngeunaan éta.

H. Kadri Samsunlu, Kapala Pegawai Eksekutif sareng Chief Executive Officer di Bandara IGA, masihan warta anu saé yén Bandara Istanbul - Gayrettepe Metro baris réngsé ku usum gugur dina satengah kadua 2020. Éta bakal masihan genah anu hadé pikeun Istanbulites anu gaduh kasusah dina angkat ka Bandara Istanbul.

LINES NA ISTANBUL METRO bakal INTEGRATED

Istanbul Mertros, dimana karya ditambangan, teu bakal dihijikeun sareng garis ieu;

M2: Mindahkeun kana garis Hacıosman-Taksim-Yenikapı. Ku cara kieu, bakal tiasa angkat ka Sariyer, Maslak, Etiler, Hisarustu, Mecidiyekoy, Sisli, Nisantasi, Taksim, Sishane, Unkapani, Fatih, Vezneciler, Beyazit, Laleli sareng Yenikapi.

Mindahkeun ka garis Metrobus. Ku cara kieu, bakal tiasa dugi ka eureun dina jalur métroba ti Kadıköy ka Beylikdüzü.

Sakumaha anjeun terang, Bandara Istanbul mangrupikeun proyék raksasa anu diwangun ku sababaraha tahap. Nalika sadaya tahap dina jasa, disangka bakal aya langkung ti hiji stasiun metro di gedong terminal anu béda.

Pikeun waktos ayeuna, nalika konstruksi subway réngsé, terminal heula bakal diaksés ku subway ti Gayrettepe, Kağıthane, Kemerburgaz sareng Göktürk.

GAYRETTEPE ISTANBUL AIRPORT METRO LINE LENGTH

Garis metro Bandara Gayrettepe-Istanbul bakal panjang panjang 32 kilométer. Aya jumlahna stasiun 8 dina jalur metro, kalebet stasiun Kemerburgaz, Göktürk sareng stasion İhsaniye. 32 KMN sareng baris Gayrettepe 3. Nalika sistem karéta nyambungkeun ka bandara réngsé, perjalanan antara dua kacamatan bakal diréduksi jadi menit 32.

GAYRETTEPE ISTANBUL AIRPORT STATUS METRO

• Stasion Metro Gayrettepe
• Stasion Metro Kağıthane
• Hasdal Metro Stop (Jalur Anyar ditambah)
• Stasion Metro Kemerburgaz
• Stasion Metro Göktürk
• Metrohsanye Metro Eureun
• Stasion Metro Istanbul Havalmanı

ISTANBUL RAIL SISTEM MAP

Mégér Railway Ayeuna

PTS 09

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar