Dinten dina Sejarah: 12 Nopémber 1935 Walungan-Filyos baris Acting Nafia

kaping tanggal november baris filyos walungan
kaping tanggal november baris filyos walungan

Dinten dina Sajarah
12 Nopémber 1918 Surat nu dikirim ka Direktorat Umum Anatolian Kareta api ngalaporkeun yén militér tiasa ngadamel batubara ka Penny 1400 upami perusahaan manggihan eta mahal.
Jalur 12 Nopémber 1935 Irmak-Filyos dibuka ku Timbalan Nafia Ali Çetinkaya.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar