Dinten dina Sejarah: 11 November 2010 stasiun Seyrantepe

Stasiun Seyrantepe
Stasiun Seyrantepe

Dinten dina Sajarah
11 Nopémber Kahiji General Manajer 1961 State Railways, Behiç Erkin diliwatan dina yuswa 84. Salila Perjuangan Nasional, Kolonél Stad Behiç (Erkin) Bey, anu ngumbara tina Istanbul ka Ankara, diangkat jadi General Manager munggaran tina Jalur Kareta api Nagara. 1921 Beh Behiç Bey, anu digarap dina taun 26, dimakamkan di segitiga éta di stasiun Eskişehir dimana jalur İzmir, Istanbul sareng Ankara konvergen kana will na. TCDD Direktorat Umum ngawangun kubur peringatan.
11 Nopémber Stasion 2010 Seyrantepe mimiti ngalayanan.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar