Diskon '24 Nopémber' on Tiket Train sareng Kargo pikeun Guru

Tiket karéta November sareng diskon kargo kanggo guru
Tiket karéta November sareng diskon kargo kanggo guru

Diskon '24 Nopémber' on Tiket Train sareng Kargo ka Guru; Menteri Pengangkutan sareng Infrastruktur M. Cahit Turhan, 24 November 24-30 ku TCDD Transport Inc. Dina bulan Nopémber, diskon 50-18 bakal dilarapkeun ka guru dina tikét karéta garis utama kalayan karéta laju (YHT) sareng 22-25 bakal diterapkeun ku PTT dina bulan Nopémber. Harga kargo kurir sareng pos, diskon persen XNUMX bakal disayogikeun.

Mentri Turhan, Turki 2023 taun, ceuk udagan tekad, walked kaperluan sakabéh lembaga sarta organisasi, faktor pangpentingna nyaéta SDM kualitas.

Henteu masalah kumaha canggihna téhnologi, Turhan nyebatkeun yén lamun sumber daya manusa henteu ngagaduhan peralatan anu diperyogikeun abad 21, kasuksésan moal tiasa. "Dina rasa ieu, guru urang mangrupikeun landasan konstruksi masa depan nagara urang. Kami, salaku Kementrian transportasi sareng infrastruktur, hoyong masihan kado ka guru urang sareng diayakeun kampanye. ”

Taun ka tukang 4 ngamangpaatkeun sarébu guru 567

Salah sahiji kampanye anu direncanakeun ku TCDD Transportation Inc. Turhan, organisasi taun ka tukang, guru guru 4 rébu 567 ka 50 rébu persen diskon diskon pikeun ngingetkeun perjalanan.

Turhan nunjukkeun yén kampanye anu sami diayakeun taun ieu sareng nyarios, olarak Salaku angkot kulawarga, urang ngagungkeun 24 Nopémber Hari Guru sareng perasaan haté urang. Kami nganyatakeun raos syukur sareng guru ka urang. Poé guru 24-30 dina bulan Nopémber minggu éta, YHT sareng harga karéta utama 50 persén guru bakal diskon.

Nyarios yén kampanye éta bakal kalebet guru-guru anu damel di sakola umum sareng swasta sadaya kelas sareng jinis anu disatujuan ku Kamentrian Atikan Nasional atanapi Kementrian, staf diajar anu damel di lembaga pendidikan tinggi, guru nasionalitas Turki sareng damel di nagari luar negeri, Turhan nyarios yén tikét guru anu hoyong mupangati ti tolil ti internet, 444 82 33 XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX ti pusat sauran atanapi agénsi.

Yüzde 25 persen diskon tina PTT ”

Menteri Turhan nyatakeun yén kampanye na dikelompokeun ku PTT AŞ dina kasempetan Hari Guru sareng saur:

U Sapertos dina taun-taun sateuacana, kurir APS sareng kargo pos PTN ogé bakal tunduk kana diskon persen 24 dina dinten bisnis 5 urang sateuacan Nopémber. Aplikasi ieu bakal sayogi dina periode Nopémber taun ieu 25-18. Guru urang bakal bisa nyandak kauntungan tina diskon ieu ku ngalebetkeun kartu ID guru maranéhanana. "

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar