Cina Tanda Perjangjian Sabilulungan Jalan Generasi 137 sareng 197 Country

gin ditandatanganan perjanjian gawé bareng sareng nagara
gin ditandatanganan perjanjian gawé bareng sareng nagara

Pamaréntah Tiongkok terus ningkatkeun perdagangan sareng nagara-nagara anu ngarobih Proyek Belt Road. Salila Oktober, administrasi Cina nandatangan kasepakatan gawé bareng 30 Generation Road sareng nagara 137 dina organisasi internasional 197. Dagang Cina sareng Generasi nagara antara Januari sareng Séptémber ngahontal 950 miliar dollar

Genep taun ka tukang, nagara Cina mimiti nerapkeun anu disebut Generation Road atanapi 1 Generation 1 Road Project terus ningkatkeun perdagangan antara nagara. Tukang dagang taun ieu antara 1 sareng dolar triliun antara nagara-nagara anu sapuk nyandak bagian dina jaringan perdagangan dilegaan ti China ka Eropa sareng pamaréntahan Beijing ngadeukeutan.

197 AGREEMENT SIGNED

Salila Oktober, administrasi Cina nandatangan kasepakatan gawé bareng 30 Generation Road sareng nagara 137 dina organisasi internasional 197. Diumumkeun yén perdagangan China sareng nagara-nagara Generations Road antara Januari sareng Séptémber parantos ngahontal 950 miliar dollar. Perlu dipikanyaho yén nagara éta nampi Proyék Generation Road antara 65 sareng 70.

20 THOUSAND TRAIN TIASA

Pernyataan manajemén Cina dina kerangka jalur karéta Jalan Belt China Laos, garis karéta China Thailand, jalur karéta gancang Jakarta Jakarta sareng Pelabuhan Gwadar di Pakistan sareng Pelabuhan Piraeus di Yunani terus berhasil berhasil. Numutkeun pernyataan éta, dina lingkup Project Belt Road, nyatakeun yén dina akhir bulan Oktober, ampir sarébu jasa karéta 20 karéta diangkat antara Cina sareng Eropa.

sumber: Çinhab nyaeta

Mégér Railway Ayeuna

PTS 09

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar