Tambaksari 60 Gökçek muncul di Giderayak Metro sareng Stasion Ankaray

gokcekin angkat ka metro sareng stasion ankaray
gokcekin angkat ka metro sareng stasion ankaray

Gokcek ngungkabkeun yén 60 Tambaksari dipasihan ka Stasion Giderayak sareng Stasiun Ankaray; Tilas Walikota Metropolitan Ankara Melih Gokcek, 3 sasih sateuacan anjeunna mundur ti kapersidenan, stasion Metro sareng Ankaray 60 parasmanan tampil paréntah.


Éta parantos didokumentasikeun yén Gökçek parantos nyéwa unggal kios 60, anu teu acan didirikeun, pikeun bulanan 875 TL ngan kanggo putra tilas timbalan Partai Karaharjaan Hüsamettin Korkutata, ogé karyawan TV Beyaz Serkan Korkutata sareng lanceukna Fuat Korkutata sareng adi sanésna Sinem Şenbaş.

republikNumutkeun béja ti Sena Yaşar, Walikota Ankara Mansur Yavaş, dibawa ka agenda pertemuan dewan kota, "Melih Gökçek'in kulawarga Korkutata nyéwa Metro sareng stasiun Ankaray 60 potongan inuman lemes sareng parasmanan tuangeun" ngahontal Républik. Numutkeun ka dokumén, perjanjian ngajakan hak kotamadya sareng perusahaan ANFA, saatos Gokcek pasrah, tanggal 11 Juli 2017 diturunkeun kanggo ditandatanganan. Dina perjanjian ngajakan ditandatanganan sareng ANFA pikeun taun 10; nilai sewa taunan unggal kiosk nyaéta 6 rebu 417 TL + 18 rebu VAT sareng 7 rebu 572 TL total. Saatos pemilihan lokal dina Maret, inspektur 31; Saatos pangiriman tina rencana parasmanan anu rencanana ka ANFA, didokumentasikeun yén murangkalih tilas timbalan Partai Karaharjaan Hüsamettin Korkutata diupayakeun ka perusahaan.

'KELUARGA SIZE' PERJATIAN

Numutkeun peneliti, nalika mundur Gokcek mimiti dibahas, putra Korkutata Serkan sareng Fuat Korkutata sareng putrana Sinem Senbas, anu damel dina TV Beyaz, ngabagi konstruksi Ginger, Panyediaan Siap SD, Panyusun Poyraz, Kontrak Ayaz, Yeni Kartal Kasapukan pikeun nyéwa mérek misah 8 dina item 60 ka Başkent Entertainment, Koru Group sareng Sönmez Construction Limited perusahaan; naek harga rendah.

RENT DENGAN TUJUAN LAWANG

ANFA nyéwa salah sahiji kios anu diséwa ti kotamadya kalayan biaya bulanan 631 TL ka perusahaan kulawarga Korkutata kanggo 875 TL bulanan. Numutkeun hal ieu, prasmanan badé direncanakeun di stasiun Metro sareng Ankaray, anu pangluhurna di Ankara, dialihkeun ka kulawarga Korkutata kanggo waktos anu sakedik kalayan jumlahna ageung.

'Henteu LIE, SIEUT'

Slow, dina pidato di dewan kota, Yayasan SOS 13, kulawarga Korkutata 110, Ankaraspor'a 9, Keciörengücü'ne 28 nyarios parkir. Gökçek dituduh anjeunna ngeunaan yalan bohong sacara ku ngabagi pidéo dina akun média sosial na. Gökçek nyarios, X 3 tina SOS Yayasan, 1 kulawarga Korkutata, 2 tina Keçiörengücü, 2 tina Ankaraspor otopark. Teras Yavaş ngadawuh, "Ayeuna kuring badé ngahaturkeun. Henteu bohong, tapi éta salah. Hayu atuh éta ngalereskeun. Ler Anjeunna ngajelaskeun yén anu dipasihan kana yayasan sareng grup sanes ngan ukur parkir. Properti potongan 13 kotamadya ieu dipasihkeun ka Yayasan SOS. Tambaksari di sakuriling Hacı Bayram Veli Makam, 4 dua - tingkat Ankara dalem di Çamlıdere, parkir 1 (kapasitas kendaraan Blue Lake Car Park 3). Taman mobil Taun, (kapasitas kendaraan 1628) Yenişehir Multi Storey Car Park, (kapasitas kendaraan 50) unit 593 Kocatepe unit taman mobil komersial, unit 944 di unit Komérsial Dikmen Valley SOS Foundation parantos dipasihkeun.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar