Tadi xnumx'üncü of Erzurum di Turki, Transportasi

Erzurum ieu mah turki katilu nyaeta angkutan umum
Erzurum ieu mah turki katilu nyaeta angkutan umum

Tadi xnumx'üncü of Erzurum di Turki Transportasi; Perbandaran Metropolitan Erzurum ogé maénkeun pinnacle jasa transportasi. Turki dipigawé di sakuliah "Éta Metropolitan Performance Transportasi" lumangsung katilu dina Municipality panalungtikan. Ti kanyamanan aksés sareng waktos ka imbuhan, seueur kriteria dipénta ka pamilon; Erzurum, 3 paamprok sareng 30 ti metropolitan. Panaliti Company Panaliti Areda parantos ngabahas prestasi transportasi umum di kota metropolitan. Perusahaan ieu fokus kana jasa transportasi umum di kota metropolitan sapertos Istanbul, Ankara sareng Izmir, kalebet kota-kota metropolitan 3, sareng ngalaksanakeun survey lapangan kalayan 30 rébu jalma 10 di antawisna antara 740-13 Oktober.

ERZURUM Turki janten publik angkutan 3'ÜNCÜ

Pamilon dipenta patarosan sapertos kanyamanan, inpormasi, aksés, waktos, upah, kaamanan, personel, faktor lingkungan, eupan balik sareng patuh. Salaku hasil tina survey, anu dilakukeun dina 100, Eskişehir calik di luhur daptar kalayan titik 64,1, dituturkeun ku Konya sareng titik 60,6. Dina survey pendapat umum, Erzurum katilu sareng angka 60,5, Kahramanmaraş kaopatna kalayan poin 59,0 sareng Ankara kalima kalayan 57,4 poin. Denizli, Istanbul sareng Bursa nuturkeun propinsi ieu masing-masing.

DASAR-UNTUK UNTUK DIPANGSAAK

Dina survey Toplu Metropolitan Performance Performance ", pamilon ogé dipenta naha henteu resep transportasi umum atanapi henteu. Nalika 80,5 persén pamilon nyatakeun yén aranjeunna langkung milih transportasi umum pikeun transportasi, anu henteu resep éta "pikeun nyayogikeun angkutan umum anu langkung saé", sağlan kanggo nyayogikeun angkutan umum anu langkung aman "," pikeun mastikeun yén supir langkung dididik "sareng bir angkutan umum anu langkung gancang. nyayogikeun angkot .. Dumasar kana hasil panilitian, kendaraan angkutan umum anu paling dipikaresep nyaéta beus kotamadya, sedengkeun tilu faktor pangpentingna dina jasa transportasi didaptarkeun salaku kanyamanan, inpormasi sareng aksés.

Mégér Railway Ayeuna

PTS 09

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar