Irmak Zonguldak Line Km: 370 + Overpass di 517 Tender Result

Garis Irmak zonguldak kanggo nyieun kurung
Garis Irmak zonguldak kanggo nyieun kurung

Garis Irmak Zonguldak Km: 370 + 517 (karéta api) ngaleupaskeun tina hasil lembut

Railway State Turki. 2 / 2019 kalayan nilai wates 495216 TL sareng perkiraan biaya 5.462.222,08 TL tina Diréktur Jasa Perolehan Daerah (TCDD) Irmak Zonguldak Line Km: 8.023.165,85 + 370 (ka karéta api) Konstruksional MENGA Konstruk PROJEK PERAKAUNAN KOMUNITAS DAN Perusahaan Dagang TRADE parantos menang sareng nawar TL. Perusahaan 517, anu milu dina tender, ngalebetkeun tawaran di handap éta nilai wates.

Tombol lembut éta nyertakeun Pasokan sareng Buruh 314,65 - Ø 14 mm Thick Ribbed Steel pikeun 32 TON Reinforced Concrete (kalebet Angkutan) sareng Karya sanésna. Durasi pagawéan nyaéta 300 (tilu ratus) dinten kalénder tina tempat pangiriman.

Kalénder Tender Railway Ayeuna

tsar 13

Ngayakeun bewara: Konstruksi Works Yaptırılacaktır

Nopémber 13 @ 09: 30 - 10: 30
panitia: TCDD
444 8 233
tsar 13

Aya bewara lembut: Dahareun Service Alınacaktır

Nopémber 13 @ 10: 00 - 11: 00
panitia: TCDD
444 8 233
tsar 13

Ngayakeun bewara: Ka Beuli accu bakal

Nopémber 13 @ 11: 00 - 12: 00
panitia: TCDD
444 8 233
Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

Janten kahiji komen

koméntar