Puseur Logistik Istanbul

Istanbul bakal janten pusat logistik
Istanbul bakal janten pusat logistik

Istanbul janten Pusat Logistik; kargo hawa ngalirkeun serangan di Turki. Léngkah-léngkah anu kedah dilakukeun pikeun ngajadikeun Istanbul janten pusat logistik global parantos dilebetkeun kana "Program Taunan Présidén 2020.
dibagi dina facebook

Sektor logistik Turki ngahontal 2018 milyar TL dina 372. Bagéan séktor kargo hawa dina tokoh ieu beuki ningkat unggal dinten.

Kapasitas 2003 di 1, anu sahandapeun 2018 juta ton dina 4, ngadeukeutan XNUMX juta ton. Targét anyar parantos dipasang.

Transformasi Istanbul jadi puseur kargo hawa sadunya diasupkeun kana Program Taunan Présidén 2020.

Sambungan karéta api nasional ka Istanbul sareng Sabiha Gokcen bandara

Sasuai, pangwangunan landasan bebas katilu ti Bandara Istanbul bakal réngsé di 2020.

Bandara Istanbul sareng Sabiha Gokcen bakal dihubungkeun sareng silih sareng karéta api nasional.

Bandara zestanbul Gebze-Sabiha Gökçen-Yavuz Sultan SelimHalkalı lembut pikeun konstruksi karéta api.

Program présidén ogé boga tujuan pikeun ngagancangkeun logistik sareng prosés manajemén adat.

sumber: TRT News

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar