Gangguan di Istanbul Metro Respon ti Tepi Sépana!

Istanbul metro metro Gangguan ti sadaya bagian tina réspon anu hébat
Istanbul metro metro Gangguan ti sadaya bagian tina réspon anu hébat

Pidéo dirékam dina Oktober dina Istanbul Metro 29 narik réaksi anu hébat. 10 dina jero taneuh. Hiji warga anu ngagaduhan serban, anu salajengna ka warga Tauni Lagu, ngalanjetkeun perjalanan tanpa ngalaksanakeun nanaon sareng nyarios nanaon ka saha. Dina waktos ayeuna, sirah anu sakit dina kaméra telepon sélulérna. Dipasang tombol provokasi ku nyebarkeun gambar-gambar perayaan dimana warga serban sorban. Puluhan réaksi kana jalma anu némbak pidio hujan gancang-gancang.

29 di Istanbul Metro Dina Oktober, aya kagiatan anu lumangsung dina agenda média sosial. 10 mangrupikeun sakumpulan warga anu ngarambat dina subway nalika perayaan Poé Républik. Anjeunna ngamimitian nyanyi lagu lagu. Dina waktos sumanget warga, aya warga salaku serban rampok.

PROSOKASI KOTA DITUTUP DI BUTANG

Dina waktos ayeuna, panangan anu nyobian ngagebetkeun kagiatan kana daérah anu béda, diaktipkeun kaméra telepon sélulérna. Teu aya anu aya di tengah-tengah perayaan éta saolah-olah warga nagara tina jubah mimiti ngarobih salaku diganggu. Ieu teu cukup yén gambar dipecat dina Internét sareng nyebarkeun provokasi éta. Dina waktu anu singget sadaya warga diréspon ka jalma anu aya maksud anu pikaresepeun dina pidéo.

RESPONSE BEKAROĞLU

Wakil CHP Istanbul Mehmet Bekaroğlu ngaréspon "Naon bedana ieu antara awéwé pikeun awéwé ngagem kolor kolor? Jalma anu ngalakukeun ieu ngalakukeun jahat ka nagara ieu sareng bangsa ieu, sareng jalma-jalma anu lumayan dina sakabéh iman sareng gaya hirup bakal nyababkeun kajahatan tina bigots ieu henteu efektif. (Sözcü)

Kalénder Tender Railway Ayeuna

ka 14

Ngayakeun bewara: wasta Service Kaamanan bakal dibawa (TÜDEMSAŞ)

Nopémber 14 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TÜDEMSAŞ
+ 90 346 2251818
ka 14

Perolehan Perolehan: Perolehan Penjaga Gate Guard

Nopémber 14 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
ka 14

Ngayakeun bewara: Service Kepegawaian bakal narima

Nopémber 14 @ 14: 30 - 15: 30
panitia: TCDD
444 8 233
Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

Janten kahiji komen

koméntar