Jambatan Kadikoy Ibrahimaga Ragrag! Jalan 5 Bulan Anu Mapah

sasak kadikoy ibrahimaga parantos turunna jalan bulan purnama ditutup
sasak kadikoy ibrahimaga parantos turunna jalan bulan purnama ditutup

Jambatan Kadikoy Ibrahimaga Ragrag! Jalan 5 Anu Mapah Jalan; Istanbul Metropolitan Munisipalitas dimimitian perobol dina ruang lingkup ngaropéa Jambatan Ibrahimaga di Kadikoy. Ngaropea Bridge Ibrahimaga bakal nyandak sababaraha bulan ka 5.

Kabupaten Istanbul Kadikoy, anu dianggap jantung pangunjung dina Jambatan Ibrahimaga di Jenderal Sahap Gurler Street diputus pikeun merobih. Karusakan sareng panerapan deui Bridge Ibrahimaga badé sakitar 5 sasih bulan.

İbrah Numutkeun kana kaputusan anu dicandak ku Istana Pengangkutan Pengangkutan sareng Lalulintas Istanbul, Ibrahimaga Bridge 7 bakal dibongkar bakal dibenerkeun dina Nopémber, Kemis sareng Jenderal Sahap Gurler Street bakal ditutup pikeun pejalan kaki sareng lalu lintas kendaraan salami bulan ieu.

Dina mangsa pangajaran, Umum Şahap Gürler Street; Dr Eyup Aksoy, Taskopru sareng Sarayardi jalan-jalan bakal ditutup sambungan. Kandaraan; Aksés ka Jalan Cincin, Terowong Eurasia sareng wilayah Üsküdar bakal dilaksanakeun nganggo Tıbbiye Bridge sareng Behiç Bey Street. Dilaporkeun yén sasak sasak anu dianggo ku karéta Marmaray moal mangaruhan pisan kana karya-karya sareng moal aya gangguan kana jasa karéta. (Gazetekadıköy)

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar