Kaayaan Jalur Kaopat réngsé di Altınyol

Karya kaopat dina subway téh
Karya kaopat dina subway téh

Jalur Kaopat Gawé di Altınyol nyaéta Leuwih; Jalan na di Altinyol, salah sahiji arteri utama Izmir, anu paling kakeunaan jalan kendaraan, lekasan. Numutkeun data awal, kamacetan lalu lintas diréduksi alatan jalur kaopatna ditambihkeun.

Karya di Altınyol, salah sahiji arteri anu paling umum dipaké di İzmir, parantos réngsé. Saatos parantosan tim Izbeton Perbandaran Izmir Metropolitan, data munggaran anu diperyogikeun tina İZUM nunjukkeun yén kamacetan dikirangan dikirangan.

Pangwangunan neraskeun 1 Nopémber 2019 Jumuah pangunjung dinten Jumaah dimimitian dina jam 7.15 subuh, 8 Nopémber 2019 Ukuran Jumaah nunjukkeun yén waktos mimiti kamacetan dilénggérkeun kana 7.30. Kitu ogé, waktos macétna macét turun ti 9.20 ka 9.00. 4, anu hujan, dimimitian engké deui dina opat dinten sanés iwal Senén sareng réngsé énjing. Dibandingkeun dina lima dinten saatos réngsé panalitian, perbaikan ieu kahontal antara 15-30 menit dina jam subuh sareng 15-35 menit dina jam subuh kusabab jalan tina tilu lorong ka opat jalur.

Izmir Munisipal Metropolitan, Naldöken Junction sareng Adnan Kahveci Bridge antara simpang tilu jalur sisi basisir tina opat jalur éta masih jalan pikeun dihapus. Pejabat Munisipal Metropolitan nyatakeun yén aranjeunna bakal terus ngirangan jalan-jalan sareng ngirangan kamacetan di Izmir, bari negeskeun yén angkutan umum sareng sistem rel mangrupikeun prioritasna pikeun ngabéréskeun masalah transportasi.

Perawatan dirumuskeun ka lingkungan tatangkalan sareng tangkal

Izmir Munisipalitas Metropolitan, tangkal di daérah tempat padamelan éta dilaksanakeun tanpa ngarusak transfer. Tangkal anu diangkut dijaga diropéa teras diangkut ka daérah héjo.

Poto anu nunjukkeun lalulintas mimiti di Altınyol kagolong kana Jérman Soğukkuyu. 5 Nopémber 2019 sareng 12 poto anu dicandak dina waktos anu sanés ku İZUM anu nunjukkeun density lalu lintas dina Nopémber 2019 dinten. Inpo waktos sareng tanggal sayogi.

11 November 2019 Dina Senén, laju pesiar turun alatan curah hujan, nyababkeun lalu lintas telat. Dibandingkeun sareng 4 Nopémber 2019 Senén mangrupikeun dinten tanpa hujan.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar