1. Kongrés sareng Jalan Paméran beton dimimitian di Ankara

kongkrés jalan kongkrit sareng paméran dimimitian di ankara
kongkrés jalan kongkrit sareng paméran dimimitian di ankara

1. Kongrés sareng Paméran Jalan beton dimimitian di Ankara; Dina naungan Departemen Perhubungan jeung infrasturktur, Jendral Direktorat Bina Marga (KGM) jeung Turki semén Manufacturers Association (TCMA) jeung Beton Éropa jalan aspal Association (EUPAVE) disiapkeun ku rojongan teknis ngeunaan "1. Kongrés Jalan-jalan Kongkrit sareng Paméran Ankara di Ankara.

Bukaan kongrés, anu disayogikeun ku Direktorat Umum Bina Marg, diresmikeun ku Wakil Menteri Pengangkutan sareng Infrastruktur Enver İSKURT, Diréktur Umum Jalan Raya Abdulkadir URALOĞLU, wawakil lembaga anu aya hubunganana, akademisi sareng jalan raya.

Ngomong dina bubuka, Wakil Menteri Pengangkutan sareng Infrastruktur Enver İSKURT nyatakeun yén; Anjeunna nyatakeun yén anjeunna bakal nyandak nagara urang hiji léngkah ngadeukeutan ka sistem transportasi sustainable ku nyayogikeun pengayaan inpormasi anu parantos aya dina jalan beton, ngabagi panalungtikan sareng pamekaran kagiatan sareng téknologi anyar.

ISKURT, anu ngamajukeun otoritas jalan, akademi, produsen sareng praktisi anu damel di jalan raya jalan, nyatakeun yén éta hiji Kongrés anu bakal nyumbang sains sareng prakték di tingkat nasional sareng internasional sareng negeskeun yén acara éta penting pisan pikeun ngembangkeun sektor angkutan jalan di nagara urang.

Diréktur Jenderal Jalan Raya Abdulkadir URALOĞLU nyatakeun yén proyék-proyék anu dilaksanakeun di sakumna dunya salaku organisasi, proyék jalan raya anu paling lebar dina bidangna, aya bagian penting di antarana réngsé sareng dibuka pikeun lalu lintas, nyatakeun yén sababaraha pagawéan dituluykeun.

URALOĞL The; Nekenkeun kabutuhan nyiptakeun agenda pikeun kemungkinan beton dina superstruktur, nyawalakeun, nyusul kana kamekaran ngeunaan masalah ieu sareng nyumbang ka aranjeunna, anjeunna nyatakeun yén rupa-rupa prakték anu parantos dilaksanakeun dina jalan handapeun tanggung jawab KGM.

URALOĞLU ngécéskeun yén aranjeunna nyiapkeun spésifikasi pikeun jalan beton sareng dipaparin pikeun ngagunakeun séktor éta. Sonra Saatos éta, urang panginten kedah dianggo sacara lega di tempat-tempat anu kirang lalulintas sareng jalan propinsi. Urang dipaké pilihan urang di ni'mat pavements fléksibel di Turki sarta bakal neruskeun bet kitu; tapi éta henteu hartosna yén urang moal nganggo jalan beton, urang moal nyobian, urang moal ngahasilkeun, kami henteu. ”.

Kontribusi pikeun kakuatan kompetitif nagara urang sareng ningkatkeun kualitas kahirupan masarakat; Proyék ieu kéngingkeun kontribusi pikeun nyiptakeun sistem transportasi sustainable anu nyayogikeun aman, diaksés, ékonomi, séhat, gancang, sénsitip lingkungan, teu diganggu, saimbang, jasa kontemporer sareng bakal salami dua dinten dina lingkup acara dua dinten sareng praktisi proyék nasional sareng internasional (proyektor, kontraktor, konsultan) sareng jalan beton. , halangan beton, konkrit permeabel jeung saterusna. paméran dikelompokeun sareng partisipasi mesin domestik sareng asing, peralatan, peralatan, produsén sareng produsén dina desain, pembuatan sareng palaksanaan elemen konstruksi jalan sareng jalan.

Mégér Railway Ayeuna

PTS 09

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar