Manajemén Stress sareng Pelatihan Konter Amarah pikeun Supir Beus EGO

Manajemén Stress sareng Pelatihan Kontrol Oke pikeun supir beus ego
Manajemén Stress sareng Pelatihan Kontrol Oke pikeun supir beus ego

Manajemén Stress Go sareng Pelatihan Énggal Pangendali Éditim pikeun Supir Beus EGO; Metropolitan Municipality Umum Direktorat of ego jeung Turki Union of kotamadya Municipal Akademi migawé bareng kalayan supir beus ego "Stress Manajemén sarta Anger Control" dina trainings anu dibikeun.

Dina seminar latihan dimimitian ku EGO Direktorat Jasa Direktorat Jéndral sareng Dinas Pembangunan Corporate jeung Dinas Manajemén Beus; kontrol amarah, manajemén setrés sareng basa awak dipedar ku para ahli.

DOKTURAN DRAMA DI PENDIDIKAN

Pelatih dikelompokeun ku supir beus EGO pikeun komunikasi sacara efektif sareng warga milu dina pagelaran Bioskop Başkent.

Manajer Umum EGO Nihat Alkaş, anu miluan dina latihan interaktif sareng nyatakeun yén aranjeunna Tujuan ningkatkeun kualitas dina angkutan umum, saurna:

Temel Fokus utama seminar ieu nyaéta pikeun mastikeun wareg warga. Hubungan langsung kami sareng warga masarakat nyaéta supir kami sareng anjeun mangrupikeun pangilon jasa EGO. Urang sadaya damel pikeun Ankara anu langkung bahagia sareng langkung damai. Urang mendakan yén pelatih dirojong ku narasi teater langkung permanén. Kami parantos ditangtukeun yén kalayan patandingan drama anu nyiptakeun kasadaran, pamilon ngumpul konsentrasina sareng neraskeun atikan langkung saksama.

LATIHAN AKAN HENTEU

Universitas Hacettepe Dr Şefika Şule Erçetin, negeskeun pentingna sandiwara téater ka palatihan anu aranjeunna nyayogikeun ka supir beus EGO, saurna, "épéktip pikeun grup éta ngagampangkeun ngajelaskeun kajadian sareng drama realistis ngeunaan kajadian sapopoé. Kaseueuran jalma gaduh kasempetan diajar dina lingkungan dimana aranjeunna mendakan diri sareng nilaina. ”

Ergün Aydoğdu, salah sahiji supir beus EGO anu miluan latihan, nyatakeun yén anjeunna ngamotivasi ku latihan sareng ujar, "Ekspresi émosional ngaliwatan téater nyadiakeun pemahaman anu langkung efektif. Pelatihan ieu nyorong kami pikeun damel langkung sadar. Di dieu urang ngagaduhan kasempetan pikeun nganyatakeun pikiran urang ”.

Sajumlah supir 2 rébu 500 EGO bakal nguntungkeun tina latihan anu bakal dituluykeun dina bulan Nopémber, Désémber sareng Januari.

Kalénder Tender Railway Ayeuna

PTS 11

Béja Tender: TÜLOMSAŞ 2020 Gudang Taun, Pangiriman sareng Layanan Angkutan

Nopémber 11 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: kontraktor
+ 90 222 224 00 00
PTS 11

Ngayakeun bewara: Kaamanan wasta Service Alınacaktır

Nopémber 11 @ 15: 00 - 16: 00
panitia: kontraktor
+ 90 222 224 00 00
Sal 12

Perolehan Perolehan: Pasokan sareng Ngajaga Sistem Téknologi Informasi

Nopémber 12 @ 14: 30 - 15: 30
panitia: TCDD
444 8 233
Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

Janten kahiji komen

koméntar