Naon nomer kandaraan aktip dina armada beus EGO?

Naon nomer kandaraan aktip dina armada beus EGO?
Naon nomer kandaraan aktip dina armada beus EGO?

Dina 2012, kalayan UU No 6360, wates daérah anu padeukeut dilegaan sareng jumlah kabupaten anu aya di daérah anu padeukeut tina 16 ka 25. Sanajan penduduk Ankara ningkat ku 2013 antara taun 2018-9, armada beus EGO turun ku 20%.

Dibeuli beus panganyarna ka Diréktur Umum EGO Perbandaran Ankara Metropolitan dilakukeun di 2013. Alatan éta, umur rata beus parantos ningkat ka 10.5. Ieu nyababkeun tutumpakan kendaraan langkung sering sareng ningkatkeun biaya pangropéa sareng perbaikan.

Alatan teu cekap jumlah beus, paménta jasa angkutan masarakat warga anu hirup di dieu kalayan paningkatan padumukan énggal henteu tiasa dicandak kalayan jumlah anu dipénta.

2019 Taun ieu, jumlah kendaraan anu aktif nyaéta 1540. Nomer ieu kalebet model 97 1999 beus Solo sareng Bellows. Kusabab kahirupan ékonomi tina beus ieu, palayanan biasa ngiringan. Gagal ieu nyababkeun program jasa jasa diganggu beurang. Sababaraha kandaraan henteu dianggo sama sekali.

Dina kerangka data-data ieu ngeunaan status armada beus ayeuna, hanjakalna henteu mungkin pikeun muka jalur anyar atanapi ningkatkeun jasa dina rute sareng kapadetan panumpang anu tinggi. Kahanan ieu nyababkeun warga nagara janten korban.

Direktorat Jéndral EGO ngalaksanakeun studi Line Optimization sapanjang Ankara pikeun mastikeun panggunaan pang épisién sareng efisien beus na anu tos aya. Pikeun tujuan ieu, hiji tim parantos kabentuk dina organisasi. Tim ieu mimitina bakal méréskeun garis masalah sareng ngahasilkeun solusi pas mungkin.

Salian ieu, ku ngadeukeutan masalah transportasi sareng lalulintas Başkent Ankara kalayan sudut pandang masarakat anu sadar sareng kawijakan sareng téknik transportasi modéren, penting pikeun mastikeun yén kaputusan transportasi anu leres, adil sareng saimbang bebas tina masalah politik, hususna sareng prinsip partisipasi, transparansi sareng tujuanana pikeun nyumponan paménta na ku cara paling rasional ku sistem angkutan umum, modern, ekonomis, murah sareng murah.

sajumlah kendaraan aktif tina diréktur umum ego
sajumlah kendaraan aktif tina diréktur umum ego

Mégér Railway Ayeuna

PTS 09

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar