Sabiha Gökçen'e Kocaelikart Loading Point

Ningali Profil Pinuh Sabiha
Ningali Profil Pinuh Sabiha

Sabiha Gökçen'e Kocaelikart Loading Point; Salah sahiji hubungan tina Kocaeli Munisipalitas Metropolitan, TransportationPark A.Ş. , saluyu sareng paménta beurat ti warga Sabiha Gokcen Bandara sistem parantos masihan ka panumpang. 7 Kocaelikart loading point, anu mimiti nyayogikeun jasa dina dinten Kemis, tiasa nampi tanda pinuh ku warga.

GAYANG GAMPANG UNTUK KITIL

Warga sumping ka béja ti kotamadya Metropolitan. Luyu sareng tungtutan beurat ti panumpang, sistem pamasangan Kocaelikart dipasang di Bandara Sabiha Gökçen. Luyu sareng sistem anu bakal masihan genah pikeun warga anu hoyong sumping ka Kocaeli ti bandara, panumpang bakal tiasa ngical TL ka Kocaelikarts tina titik penjualan tikét.

7 DITUKA DI NOVEMBER

7 Dimimitian ti Nopémber Kemis, Kocaelikart titik keusikan 250 sareng 250G bakal masihan genah anu hadé pikeun panumpang dina beus bandara. Warga tiasa ngiringan gampang tina titik penjualan tikét ka bandara na uih deui. Panumpang ogé tiasa mésér tikét nganggo buku tunggal lamun henteu gaduh salaki.

TERIMA KASIH ING DIRI PELEK

Seja sareng palaksanaan panumpangna sadar pamasanganna, aranjeunna kénging pisan, aranjeunna nungtut ngadegkeun sistem sapertos kitu sareng sistem diteruskeun kana tungtutan teu ninggalkeun acuh ka Kocaeli Munisipal Metropolitan nyatakeun hatur nuhun.

Mégér Railway Ayeuna

PTS 09

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar