OSB / Törekent Koru Metro Line Diatur waktos Kumaha éta diatur?

OSB Torekent Kor kumaha pikeun ngatur waktos jalur metro
OSB Torekent Kor kumaha pikeun ngatur waktos jalur metro

OSB / Törekent Koru Metro Line Gancang; Garis Metro Plant OSB / Törekent-Koru baris dilayanan kalayan pesawat karéta 07.00 sareng kira-kira interval jasa menit 09.30 dina usum sabtu minggu sareng wengi puncak puncak (16.00-20.00 sareng 40-4). Interval jasa anu ditangtukeun ku bisi aya gagal atanapi gagalna.

Jumlah panumpang di Fasilitas Metro Ankara anu dipantau unggal dintenna sareng katingali yén jumlah karéta nyumponan tungtutan perjalanan. Salaku tambahan, pangaturan anu diperyogikeun bakal dilakukeun dina léngkah karéta numutkeun kanaékan jumlah panumpang.

Tapi, kusabab sagala rupa kasalahan, karéta kadang-kadang ngantepkeun modeu otomatis sareng ku kituna kedah ngalih dina modeu manual. Ieu tiasa ngabalukarkeun ngalambatkeun palayanan. Upami aya gagal, kareta cadang dina jalur anu ngantosan dilebetkeun kana jasa supados ngirangan karaosan sareng penundaan jasa.

Salaku tambahan, sababaraha masalah bakal ngaleungit langsung saatos sistem signalisasi anu dilakukeun ku perusahaan kontraktor anu aya dina kadali Direktorat Jenderal Inprastruktur Investasi ti Kementerian Angkutan sareng Infrastruktur. Sinyal diperkirakeun réngsé dina usum panas tina 2020.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar