Pakaryan 300 Nilar Gawé di Bandara Istanbul

Istana buruh bandara daun damel
Istana buruh bandara daun damel

Karyawan Bandara Istanbul, henteu damel dinten énjing saatos pembunuhan bisnis kamari. Kurang leuwih karyawan 300 kumpul di kantin kantun damel, saurna moal ninggalkeun sawah dugi ka ukuran anu perlu.

Numutkeun ka Evrensel, Mehmet Aydin taun 18, anu damel minangka kondhisi hawa dina pangwangunan Berko, subkontraktor perusahaan kargo DHL di Bandara Istanbul, maot kamari ku murag kana aci tina angkat. Babaturanana nyatakeun yén Mehmet Aydın, anu datang sareng ménu ti Van Erciş, bakal disebatkeun saminggu salajengna, yén aranjeunna damel sareng lembur dina situs konstruksi, yén teu aya lampu sareng cahaya dina jalur jalan sareng aranjeunna kedah leumpang sareng lampu telepon sélulér.

Para padamel anu nyatakeun yén langkah-langkah kaamanan henteu diangkat tina situs konstruksi, jalur jalan di gelap tina aci lift henteu ditutup sareng tetep, nyatakeun asupna Mehmet Aydın nénggongkeun dina gelap tina aci panginten dicandak tina rohangan gempur murag kana aci lift, saurna.

Padamelan anu nunjukkeun kumaha aranjeunna badarat di tangga tanpa lampu, henteu aya rel. Para pagawé nungtut lampu sareng pengetan.

Aranjeunna moal tiasa dianggo kecuali ukur langkah dugi ka 4 NOVEMBER

Kurang leuwih karyawan 300 anu digawé di Bandara Istanbul diréaksikeun kana rajapati ku ngalakukeun tindakan kaluar. 4 nyatakeun yén aranjeunna moal asup ka padamelan upami langkah-langkah anu kedah dilakukeun ku Nopémber Senén. , Bahkan dina hawa ieu, urang damel di kaayaan anu goréng. Cuaca tiis pisan sareng subcontractor sareng perusahaan indungna nyatakeun aranjeunna henteu malah tiasa nyebarkeun jaket. "

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar